Έπαινος για την Epsilon Net στα Education Business Awards

Έπαινος για την Epsilon Net στην απονομή τελετής των 1ων Education Business Awards 2016 που διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία την Τετάρτη 20 Απριλίου. Στην τελετή παρευρέθησαν περισσότεροι από  200 επαγγελματίες της εκπαίδευσης και παρουσία της κρητικής επιτροπής, με προεδρεύουσα την κ. Μαριέττα Γιαννάκου, η Epsilon Net βραβεύτηκε στην κατηγορία Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Μια βράβευση που συνδέει την εκπαίδευση με την τεχνολογία και την πληροφορική. Τα webinar & οι τίτλοι πιστοποίησης με την μορφή distance learning ισχυροποιούν την προσπάθεια της Epsilon Net να μοιραστεί την γνώση με όλη την Ελλάδα, προσπάθεια που έχει γραμμή αφετηρίας τις δωρεάν ημερίδες που έχουν αφήσει ανεξάλειπτα ίχνη στον απαιτητικό τομέα της εκπαίδευσης . 

 

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα