Η Epsilon Net δίνει ηχηρό παρόν στο 5ο HR in Action

Με αξιοσημείωτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η διοργάνωση του μεγαλύτερου HR showcase στην Ελλάδα που προβάλλει όλες τις καινοτόμες πρακτικές στο χώρο. Το HR in Action πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς και συγκέντρωσε τους κορυφαίους Έλληνες practitioners του HR, οι οποίοι παρουσίασαν όλες εκείνες τις ενέργειες, δράσεις και πρωτοβουλίες που αξίζει να αναδειχθούν, να προβληθούν και να συζητηθούν με άλλους επαγγελματίες του χώρου.

H Epsilon Net αποδεικνύοντας έμπρακτα την συνεχή δέσμευσή της στην πληροφόρηση, την έρευνα και την καινοτομία έδωσε ηχηρό παρόν ως Μέγας Χορηγός στο διακεκριμένο αυτό θεσμό. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η πρόσκληση των εκπροσώπων κ. Βασίλη Πρασσά, Εμπορικού Διευθυντή του ομίλου εταιριών της Epsilon Net, και κ. Άκη Πρωτοπαπά, Sales Manager της Epsilon HR, να συμμετέχουν με ομιλία στο επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Τα δύο στελέχη παρουσίασαν το εγχείρημα της Epsilon HR, μιας νέας εταιρείας που αποτελεί ορόσημο στην επιχειρηματικότητα του HR κλάδου στην Ελλάδα, καθώς προέρχεται από τη συνένωση δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, Epsilon Net και Scan, γνωστές για την μεγάλη εμπειρία, την επιστημονικότητα και τα πλούσια product portfolio. Κατά την ομιλία τους, τόνισαν ότι η Epsilon HR προέκυψε από την ανάγκη στην αγορά για μια συνολική και αξιόπιστη λύση που θα απαντά σε όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του HR κλάδου.

Συνολικά, 38 ομιλητές, 300 σύνεδροι και πάνω από 30 διαφορετικά case studies ήταν για άλλη μια χρονιά οι κυριότεροι παράγοντες της επιτυχίας του 5ου κατά σειρά HR in Action. Με κύρια εργαλεία την παρουσίαση καινοτόμων ιδεών, βέλτιστων πρακτικών και ένα διαδραστικό panel discussion, το συνέδριο αποτέλεσε μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής εμπειριών, πληροφοριών και τεχνογνωσίας.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα