H Epsilon Net επεκτείνεται στο χώρο της μηχανοκίνησης

Η Μπούκουρας ΑΕΒΕ, εταιρεία τριών γενεών με πλεονέκτημα την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του μοτοποδηλάτου και της μοτοσυκλέτας από το 1936 έως και σήμερα, επένδυσε στον εκσυγχρονισμό προκειμένου να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα της και για το λόγο αυτόαπευθύνθηκε στην Epsilon Net.

Η Epsilon Net εγκατέστησε στην Μπούκουρας ΑΕΒΕ την καινοτόμο εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης PYLON Commercial. Στόχοι της εγκατάστασης ήταν η ενσωμάτωση της λογιστικής για τον άμεσο έλεγχο της οικονομικής εικόνας, καθώς και η παρακολούθηση των πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων, ανάγκη που δημιούργησε η μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών διαφορετικών προϊόντων. Η παρακολούθηση έγινε μέσω φορμών, μενού & οθονών ανά θέση εργασίας και χρήστη, έχοντας ως δεδομένο ότι για την οργάνωση της εταιρείας σημαντική πληροφόρηση αποτελούν οι τάσεις της αγοράς στον κλάδο των μηχανοκίνητων και των ανταλλακτικών ειδών.

Επιπλέον, άξιο αναφοράς της συνεργασίας ήταν η λειτουργία παροχής της συνολικής εικόνας της επιχείρησης, τόσο μέσω της σύνδεσης των υποκαταστημάτων όσο και μέσω του ειδικού reporting προς την διοίκηση. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εύκολη η διαχείριση των προμηθευτών και πελατών της, καθώς επίσης και οι αποφάσεις για εισαγωγές προϊόντων. Την εγκατάσταση του έργου και την εκπαίδευση των χρηστών στην εμπορική εφαρμογή PYLON Commercial ολοκλήρωσε ο τοπικός συνεργάτης της Epsilon Net, COMPLUS.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα