Η Epsilon Net στο Πανεπιστήμιο Πατρών με το PYLON Hospitality

Η Epsilon Net προσκλήθηκε και παρευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στα πλαίσια του μαθήματος Διοίκηση Ξενοδοχείων του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ζαφειρόπουλο Κωνσταντίνο, στέλεχος του Τμήματος Πωλήσεων, ο οποίος ανέλυσε την χρήση της πληροφορικής ως εργαλείο για την αποτελεσματικότερη διοίκηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα το PYLON Hospitality, για να απεικονίσει πως η μηχανογράφηση κάθε τμήματος ενός ξενοδοχείου καθιστά αποδοτικότερο το μάνατζμεντ και πιο εύκολη την λειτουργία του. Επίσης παρουσίασε την σύνδεση όλων των επιμέρους τμημάτων μιας ενιαίας εφαρμογής μηχανοργάνωσης και πως αυτή επιτρέπει την γενική διεύθυνση ενός ξενοδοχείου να έχει πλήρη εικόνα ώστε να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, με τον καθηγητή κ. Δημήτρη Κούτουλα και τους φοιτητές, διευκρινίστηκαν πρακτικές πτυχές της λειτουργίας των ξενοδοχείων και της αποδοτικότερης χρήσης της πληροφορικής σε αυτά.

Η Epsilon Net αποδεικνύει έμπρακτα ότι η γνώση και η εξειδίκευση στις εφαρμογές μηχανογράφησης μοιράζεται σε όλους, αλλά με πρώτη προτεραιότητα στους υποψήφιους και νέους επαγγελματίες ώστε να εναρμονιστούν εμπεριστατωμένα και ταχύτερα με τις νέες τεχνολογίες.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα