Η Mycars Expert οδηγεί το PYLON Commercial

H Mycars Expert, ένα από τα μεγαλύτερα συνεργεία της Αθήνας με έδρα το Πολύγωνο Αττικής, μετά από 10 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου, εμπιστεύτηκε την Epsilon Net για την μηχανογράφηση της. Επισφράγισμα της συνεργασίας αυτής ήταν η εγκατάσταση της εμπορικής εφαρμογής PYLON Commercial.

Λαμβάνοντας υπόψιν, λοιπόν, ότι η δραστηριότητα της Mycars Expert επεκτάθηκε λειτουργώντας και ως φανοποιείο-βαφείο, πλυντήριο, επιχείρηση που πουλάει ανταλλακτικά την ίδια στιγμή που έχει στην κατοχή της περίπου 20 ταξί και απασχολεί περίπου 20 εργαζόμενους, τέθηκαν σε προτεραιότητα τα εξής: η σύνδεση των υποκαταστημάτων, o συγχρονισμός και η παρακολούθηση εργασιών πόρων(μηχανικών), η παρακολούθηση πελατών-προμηθευτών-εθελοντών-όλων των τύπων οργανώσεων, η οργάνωση της εταιρείας με την τιμολόγηση των πάσης φύσεως επαγγελματιών-ιδιωτών, η ανάλυση επισκευών και πωλήσεων και η ταυτόχρονη παρακολούθηση της αποθήκης για την επίτευξη του πλήρους ελέγχου. Σημαντική επίσης είναι η δυνατότητα ειδικού reporting προς την διοίκηση ώστε να υπάρχουν καταγεγραμμένα τα στοιχεία όλων των λειτουργιών και να αποφασίζει βάσει της συνολικής εικόνας της επιχείρησης την διαχείριση των προμηθευτών και πελατών της. Τέλος πραγματοποιήθηκε και η εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής.

Την εγκατάσταση του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης επιμελήθηκε μία εταιρεία από το ευρύ κι άρτιο δίκτυο συνεργατών της Epsilon Net, η NetExplorer.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα