H Epsilon Net κατακτά τη 2η θέση ως “Best Workplace 2017” στην κατηγορία εταιρειών άνω των 251 εργαζομένων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως “Best Work Place 2017”, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων, δείχνοντας την προτεραιότητα της στον άνθρωπο-εργαζόμενο.

Το Great Place to Work είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος, η οποία διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από 30 χρόνια, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα για 15η συνεχή χρονιά.

Η Epsilon Net αναπτύσσεται με αλματώδη ρυθμό τα τελευταία χρόνια και σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής σε έργα ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Με την 2η θέση στην κατάταξη του βραβείου καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών, αποδεικνύει ότι συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις σχέσεις της εταιρείας με τους εργαζομένους της, όπως αναφέρει σε συνέντευξη της η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Epsilon Net, κα. Βασιλική Αναγνώστου, «Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο πάθος, τη δημιουργικότητα και τα χαμόγελα των ανθρώπων μας, καθώς καταφέραμε να συνδέσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του κάθε εργαζόμενου με το εταιρικό όραμα».

Η διοίκηση είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, την ανάδειξη πρωτοβουλιών και τη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού εταιρικού κλίματος, γι’αυτό και αφιερώνει αυτή την διάκριση στους 370 εργαζομένους της και τους ευχαριστεί για τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη που δείχνουν καθημερινά.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα