Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Epsilon Net σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα

Σε νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησαν η Εθνική Τράπεζα και η Epsilon Net για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Με τη νέα υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω της οικογένειας των εμπορικών εφαρμογών PYLON.

Με την υπηρεσία PYLON, e-Banking Online Services καλύπτονται οι εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες κάθε σύγχρονης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο όπως η δυνατότητα on-line πληρωμής οφειλών, η διενέργεια συμψηφιστικών κινήσεων (εμβασμάτων) από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η πραγματοποίηση μαζικών πληρωμών μέσα από ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες εγκρίσεων. Επιπλέον, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα καθίσταται εφικτή η σύνδεση τραπεζικών κινήσεων με παραστατικά των εφαρμογών με αλγορίθμους έξυπνης αντιστοίχισης, αλλά και η αυτόματη δημιουργία παραστατικού από την τραπεζική κίνηση.

Η Epsilon Net πρωτοπορεί στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων. Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία τους, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητάς τους.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα