Οι εφαρμογές PYLON της Epsilon Net σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα “rAPId LINK” της Τράπεζας Πειραιώς

Η Epsilon Net και η Τράπεζα Πειραιώς παρέχουν στους πελάτες των εμπορικών εφαρμογών PYLON real time πρόσβαση στα τραπεζικά τους δεδομένα και τη δυνατότητα πραγματοποίησης τραπεζικών συναλλαγών.

Η σύνδεση του PYLON με την νέα πλατφόρμα “rAPId LINK” πραγματοποιεί την ιδέα του Open Banking καινοτομώντας στον τομέα της διασύνδεσης φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλεια δεδομένων και συναλλαγών, υποστηρίζοντας ότι «Τα δεδομένα ανήκουν στους πελάτες» όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Με το PYLON e-banking Online Services, οι χρήστες εκτός από την απεικόνιση των στοιχείων του λογαριασμού τους, δύναται να πραγματοποιήσουν κινήσεις e-banking (μεταφορά χρημάτων από εταιρικούς σε λογαριασμούς συνεργατών εντός και εκτός τραπέζης) καθώς και να δημιουργήσουν παραστατικά βάσει των κινήσεων του λογαριασμού. Επίσης για κάθε χρεωπιστωτική κίνηση ενημερώνονται οι λογαριασμοί πελατών και προμηθευτών παρέχοντας real time πληροφόρηση. Επιπροσθέτως υφίσταται η δυνατότητα επιλογής μαζικών εταιρικών πληρωμών καθώς και Δημοσίου - ΔΕΚΟ.

Στον κόσμο του PYLON η εξοικονόμηση χρόνου, πόρων και λειτουργιών γίνεται πραγματικότητα με στρατηγικό προσανατολισμό και ουσιαστικές συνεργασίες με ομίλους όπως με την Τράπεζα Πειραιώς.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα