Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη από το θεσμό των European Business Awards.

Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε 'National Winner' για το 2017/18 στα European Business Awards, τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Η Epsilon Net επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.898 επιχειρήσεις που είχαν πρόσφατα κατακτήσει μια θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας 'Ones to Watch' και ανακηρύχθηκε 'National Winner' από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών, ως η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα στην κατηγορία 'Digital Technology Award'. Η Epsilon Net κέρδισε επάξια τη μεγάλη αυτή διάκριση, καθώς διανύει μια εξαιρετική πορεία για αρκετά χρόνια, αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του διαγωνισμού αναφορικά με την καινοτομία, την επιτυχία και τη δεοντολογία και πρόκειται τώρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Ο Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net δήλωσε: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η Epsilon Net να αναγνωρίζεται πανευρωπαϊκά ως επιχειρηματικό παράδειγμα προς μίμηση. Νιώθουμε ικανοποίηση όχι μόνο γιατί η Epsilon Net χαράζει ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τη συμβολή μας στην αγορά εργασίας και στην τοπική οικονομία. Με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα τις αξίες μας, θα συνεχίσουμε την πορεία μας στην καινοτομία, την ανάπτυξη και τη διαχρονικότητα».

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΒΑ, δήλωσε: «Θέλαμε να αναγνωρίσουμε τις πολλές, απίστευτες επιχειρηματικές επιτυχίες από όλη την Ευρώπη. Οι λίστες 'Ones to Watch' θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την επιτυχία της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Επιπλέον, η Epsilon Net είναι ξεκάθαρα ένας διακεκριμένος ηγέτης στον τομέα της. Η ανακήρυξη της εταιρείας σας ως 'National Winner' σημαίνει ότι αντιπροσωπεύετε τις βασικές μας αξίες αναφορικά με την επιτυχία, τη δεοντολογία και την καινοτομία και ότι είστε ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπη».

Η Epsilon Net θα παρευρεθεί στη Βαρσοβία για να ολοκληρώσει τον τελευταίο γύρο της κρίσης και θα παρακολουθήσει τόσο τη Διάσκεψη Κορυφής, όσο και το Gala, όπου θα ανακοινωθούν οι πανευρωπαϊκοί νικητές των ΕΒΑ για τα έτη 2017/18.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Epsilon Net είναι η μόνη εταιρία business software από την Ελλάδα στην λίστα 'Ones to Watch'και ανακηρύσσεται αδιαλείπτως 'National Champion' στον θεσμό από το 2013. Τον πλήρη κατάλογο των διακεκριμένων επιχειρήσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.businessawardseurope.com

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα