Και η ALDIPA με το PYLON Commercial

Η εταιρεία ALDIPA E.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου, με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και λιανική πώληση σουηδικών ενδυμάτων. Διαθέτει τα είδη της από τα καταστήματά της, τα οποία είναι διασυνδεδεμένα μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης (over internet), καθώς και online μέσω του aldipa.gr. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, η aldipa συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα και την τεχνολογία, αλλά και στη δημιουργία και διατήρηση ισχυρών σχέσεων με πελάτες και προμηθευτές.

Η ALDIPA διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Για την μηχανογράφηση των προϊόντων εμπιστεύτηκε το PYLON Commercial. Στο πρώτο στάδιο μηχανογραφήθηκαν τα είδη των προϊόντων βάση Χρώμα – Μεγέθους και Cup. Διασυνδέθηκε το e-shop με την εφαρμογή έχοντας ως στόχο την άμεση πληροφόρηση των πωλήσεων και των αποθεμάτων. Επίσης πραγματοποιήθηκε Custom διασύνδεση μέσω API, με την εταιρεία διανομής (Courier Speedex), με σκοπό την άμεση και online εκτύπωση των Voucher. Η εγκατάσταση της εμπορικής διαχείρισης βοήθησε στο monitoring της αποθήκης και στην ακριβή τιμολόγηση των προϊόντων. Τέλος, έχουν ενσωματωθεί κι άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείριση λογιστικής διαχείρισης και ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων (EDI).

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα