Τρία νέα βραβεία τεχνολογίας για τον όμιλο Epsilon Net στα Bite Awards 2018

O όμιλος εταιρειών Epsilon Net θριάμβευσε για 7η συνεχή χρονιά με 3 βραβεία στη βραδιά απονομής των Business IT Excellence Awards 2018.

Αναλυτικότερα, έλαβε βραβείο στην κατηγορία ‘ICT λύσεις σε Επαγγελματίες/Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις’ για την Προσέγγιση 360ο λύσεων Λογιστικού Γραφείου. Η βράβευση αυτή παγιώνει την φήμη της Epsilon Net ως τον μοναδικό one-stop-shop προορισμό για όλες τις άρτιες τεχνολογικές λύσεις σε συνδυασμό με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και υποστήριξης που χρειάζεται ο σύγχρονος λογιστής-φοροτεχνικός.

Βραβείο έλαβε και στην κατηγορία ‘ERP Συστήματα’, για την εγκατάσταση και απόλυτη προσαρμογή του PYLON ERP στην καπνοβιομηχανία KAVEX

Τέλος, απέσπασε Βραβείο με την Epsilon HRστην κατηγορία ‘Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού’, για την εγκατάσταση πολύπλοκου συστήματος αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

H υπεροχή της Epsilon HR στα συστήματα μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού συμπληρώνουν τον παζλ της τεχνολογικής αρτιότητας που χαρακτηρίζει το σύνολο της γκάμας προϊόντων του Ομίλου Epsilon Net.

Τα βραβεία για την Epsilon Net παρέλαβαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Chief Accounting Products Officer της Epsilon Net, Ανδρέας Γρίμπελας, CTO της Epsilon Net, Βασίλης Πρασσάς, Chief Commercial Officer του Ομίλου Epsilon Net, ενώ στην απονομή παρευρέθηκε η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου.

Με αφορμή τις διακρίσεις, η κα Αναγνώστου ανέφερε σχετικά: «Οι αλλεπάλληλες διακρίσεις της Epsilon Net σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την πληροφορική και την τεχνολογική αριστεία στην Ελλάδα δε λειτουργούν εφησυχαστικά. Αντίθετα, αποτελούν πρόκληση να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα με απώτερο σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων μας για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών».


Τα βραβεία-θεσμός του Business Technology, IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards, στοχεύουν να αναδείξουν τους οργανισμούς που αξιοποιούν τις ΤΠΕ με καινοτόμους τρόπους προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματική αξία, είτε δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είτε βελτιστοποιώντας τις επιχειρησιακές διαδικασίες, είτε βάζοντας τα θεμέλια για ανάπτυξη, είτε βελτιώνοντας τις σχέσεις με τους πελάτες.

Δείτε επίσης

EPSILON NET: Αύξηση 35% στον Κύκλο Εργασιών στο Α’ Εξάμηνο του 2023. Συνεχής ανάπτυξη σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο 2023-2025

EPSILON NET:...

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, 6η θέση στα Best Workplaces in Europe 2023

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, 6η θέση στα Best Workplaces in Europe 2023

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Αγορά του 39,97% των μετοχών της εταιρίας Epsilon SingularLogic Α.Ε & ταυτόχρονη πώληση του 39,93% των μετοχών της εταιρίας SINGULARLOGIC ΑΕ

EPSILON NET: Αγορά του 39,97% των μετοχών της εταιρίας Epsilon SingularLogic Α.Ε & ταυτόχρονη πώληση του 39,93% των μετοχών της εταιρίας SINGULARLOGIC ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα