Οι Κυλινδρόμυλοι Γρεβενών εγκατέστησαν το PYLON

Αφοσιωμένοι στην ποιότητα και πιστοί στην παράδοση 50 ετών, οι Κυλινδρόμυλοι Γρεβενών συνεχίζουν να παράγουν το ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, διατηρώντας αναλλοίωτη την αγνότητα του προϊόντος και πάντα προσαρμοσμένοι στα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής της ΕΕ. Η ασφαλής μεταφορά και διανομή αποτελούν το μυστικό της φρεσκάδας των προϊόντων που παρέχουν οι Κυλινδρόμυλοι Γρεβενών, σε όλη την ελληνική επικράτεια

Το PYLON Commercial «μέτρησε» τις δυνατότητες του μέσα από μία απαιτητική εγκατάσταση. Η εταιρεία OMNIA, συνεργάτης της Epsilon Net, ανέλαβε την εγκατάσταση και την μετάβαση στη νέα εφαρμογή μηχανογράφησης PYLON Commercial. Η ενιαία παρακολούθηση, ειδών, αποθήκης, πελατών, προμηθευτών και μεταφορικών μέσων, παρείχε στην διοίκηση της εταιρείας την συνολική πληροφόρηση όλων των ειδών από την παραλαβή έως την παράδοση. Ο συνδυασμός των παραπάνω με την δυνατότητα διαχείρισης τιμοκαταλόγων (με πολλαπλές χρήσεις) διαμορφώνουν αυτόματα τις εμπορικές πολιτικές που έχουν επιλεχθεί.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών κ. Γιώργος Αμανατίδης δήλωσε: «Μέσα στα πλαίσια εκσυγχρονισμού μας, απευθυνθήκαμε και εμπιστευθήκαμε αυτούς που μας κέρδισαν με το προϊόν και τη συμπεριφορά τους. Η Epsilon Net και ο επίσημος συνεργάτης της, OMNIA, πραγματοποίησαν την μετάβαση, από το παλιό μηχανογραφικό σύστημα στο PYLON Commercial, ανώδυνα και με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι περιμέναμε. Το Λογιστήριο λειτούργησε από την πρώτη μέρα με την Ενσωματωμένη online Λογιστική, πριν την εκκίνηση λειτουργίας των αποθηκών. Η εκπαίδευση του προσωπικού, χωρίς πείρα σε σύγχρονη Μηχανογράφηση, ήταν απίστευτα αποτελεσματική χάρις στο λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του PYLON».

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα