Στρατηγική συνεργασία της Epsilon Net ΑΕ με την Intertech ΑΕ, επίσημο διανομέα της Panasonic

Με αφορμή την καινοτόμα εφαρμογή PYLON, η Intertech μαζί με την Epsilon Net προχωράνε σε στρατηγική συνεργασία όσον αφορά το integration των τηλεφωνικών κέντρων της Panasonic, προσφέροντας την πιο ενδεδειγμένη λύση για την σύνδεση ενός τηλεφωνικού κέντρου με μία εφαρμογή.

Το Integration μεταξύ των εφαρμογών PYLON και των τηλεφωνικών κέντρων της Panasonic οδηγεί σε αποτελέσματα που διευκολύνουν άμεσα την λειτουργία των επιχειρήσεων. Προσφέρουν λειτουργικότητες που αφορούν τις καθημερινές εργασίες των επιχειρήσεων ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους εταιρικούς πόρους για την εξέλιξη τους, μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον. Επίσης, η μείωση κόστους λειτουργίας καθιστά τη λύση PYLON & Panasonic αναγκαία, διότι εξαλείφει την αγορά ενδιάμεσου διακομιστή, καταργεί τους χρόνους αναμονής και παραμετροποίησης, αφαιρεί τις πολύπλοκες διαδικασίες συντήρησης και επιπλέον εξαφανίζει τα προβλήματα συμβατότητας.

Η συνεργασία της Intertech με την Epsilon Net μοιράζεται το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για καινοτόμες λύσεις που αξιοποιούν τις τεχνολογικές εξελίξεις προς όφελος της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, αποτελεί τις βάση και για επόμενες καινοτόμες συνέργειες που θα προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, τόσο για τα δίκτυα των αντιπροσώπων τους όσο και για τους τελικούς πελάτες.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα