Η LiberoGroup εγκατέστησε το PYLON Commercial

Η LiberoGroup ιδρύθηκε το 1980 στην Ελλάδα και αποτελείται από μια ισχυρή ομάδα εμπειρογνωμόνων με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, στους τομείς της ναυτιλίας και της βιομηχανίας. Η LiberoGroup λειτουργεί ως φορέας πιστοποίησης διαπιστευμένος από τη Διεθνή Υπηρεσία Διαπίστευσης (IAS), έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς διαπίστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) που έχει ορισθεί ως ο Εθνικός Οργανισμός Διαπίστευσης της Ελλάδας.

Η LiberoGroup εμπιστεύτηκε την InfoProcess IP, Gold συνεργάτη της Epsilon Net, για την εγκατάσταση του εμπορικού προγράμματος PYLON Commercial. Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial, το έργο της εταιρείας LiberoGroup διευκολύνεται διότι απολαμβάνει πλέον την τιμολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, το συγχρονισμό και την παρακολούθηση εργασιών καθώς και το monitoring όλου του πελατολογίου της με τα Power Analytics που προσφέρει η πλατφόρμα PYLON.

Για περισσότερες εγκαταστάσεις PYLON Commercial πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα