Total Accounting - Λογιστικό Γραφείο του Μέλλοντος

Η Epsilon Net, επιδεικνύοντας πολυετή πείρα, συνεχιζόμενες επενδύσεις και εμμονή στην τεχνολογική υπεροχή ολοκληρώνει ένα project-σταθμός για όλους τους επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικούς.

Το TOTAL ACCOUNTING είναι η πεμπτουσία της τεχνολογικής εξέλιξης για όλα τα λογιστικά γραφεία στη χώρα που γυρίζουν σελίδα και μπαίνουν σε μια νέα εποχή με λιγότερη γραφειοκρατία και μεγαλύτερη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. Ένα σύνολο αλληλένδετων προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών παρέχουν στο σύγχρονο λογιστή όλα τα εργαλεία για να έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται, άμεσα, παντού, κάθε στιγμή, αλλά και να διεκπεραιώνει σε ελάχιστο χρόνο τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Τα best-seller software της ενοποιημένης λογιστικής, Extra & Hyperσυγχρονίζονται με το Epsilon Cloud και προσφέρουν live ενημέρωση για τους πελάτες του λογιστή. Μέσω του Digital Accounting πραγματοποιείται αυτόματη εισαγωγή δεδομένων από τα ψηφιοποιημένα παραστατικά στις εφαρμογές λογιστικής, ενώ το Tax System 5 θέτει επί σειρά ετών τα standards των εφαρμογών φορολογίας και διαχείρισης εντύπων με εκμηδένιση όλων των χρονοβόρων διαδικασιών με ένα μόνο κλικ. To Epsilon Cloud ΕΡΓΑΝΗ αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ενημέρωσης του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ενώ με το Epsilon Cloud Δικαιολογητικά μπορείς να στέλνεις φωτογραφημένα έγγραφα από το κινητό σου στο Tax System 5 και μέσα από τα έντυπα του υπόχρεού σου να έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα τα δικαιολογητικά του. To Epsilon Cloud Importήρθε για να ενδυναμώσει τις ΄γέφυρες΄ μεταξύ λογιστή και επιχειρηματία με τη Νέα Υπηρεσία Αυτόματης Μεταφοράς Αρχείου Γέφυρας. Τέλος, το PYLON CRM Λογιστών είναι ένα νέο σύστημα διαχείρισης εργασιών που σας παρέχει τον πλήρη έλεγχο του λογιστικού γραφείου με σκοπό την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Οι τεχνολογίες CLOUD και MOBILE δίνουν μια νέα εμπειρία αποτελεσματικότητας και ευκολίας στο χρήστη που ήδη επωφελείται στο μέγιστο από την αλληλεπίδραση των προϊόντων της σουίτας TOTAL ACCOUNTING.

Ενοποιημένη λογιστική, καινοτόμα μηχανοργάνωση και φορολογική-εργατική υποστήριξη με την απαράμιλλη επιστημονική γνώση της Epsilon Net ολοκληρώνουν το παζλ της υπεροχής για τον Λογιστή του Μέλλοντος.

12.500 λογιστικά γραφεία (μερίδιο αγοράς πάνω από 60%) καρπώνονται τις ωφέλειες των προγραμμάτων και υπηρεσιών της Epsilon Net, ενώ το 30% εξ αυτών χαράσσουν το δρόμο για την αναβάθμιση του κλάδου συνδυάζοντας σε πλήρη χρήση τις δυνατότητες της σουίτας TOTAL ACCOUNTING.

Η Epsilon Net συνεχίζει αδιάλειπτα τον εμπλουτισμό του TOTAL ACCOUNTING και δεσμεύεται για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία λογιστικής διαχείρισης της αγοράς.

Δείτε επίσης

Ο Όμιλος Εταιρειών Ε. ΠΑΪΡΗ επέλεξε την τεχνολογία Hybrid του PYLON ERP της Epsilon Net

Η E.Παΐρης ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1954 ως μια βιοτεχνία παραγωγής πλαστικών προϊόντων. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στη παραγωγή πλαστικών φιαλών, δοχείων, πωμάτων, σάκων απορριμμάτων και έκτοτε καθιερώθηκε ως leader...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Net αποκτά το 34% του μετοχικού κεφαλαίου της HiT Hospitality Integrated Technologies A.E.

Η Epsilon Net αποκτά το 34% του μετοχικού...

Διαβάστε περισσότερα

Η πολυθεματική ημερίδα του Epsilon Net College ορίζει τον εκπαιδευτικό φορέα του μέλλοντος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, η πολυθεματική ημερίδα του Epsilon Net College, μέλος του ομίλου εταιρειών Epsilon Net.

Διαβάστε περισσότερα