Διάκριση με 4 βραβεία τεχνολογίας στα BITE Awards 2019 για την Epsilon Net

O όμιλος εταιρειών Epsilon Net, για 8η συνεχή χρονιά, ενέτεινε την επιτυχημένη του παρουσία στον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα μας, αυτόν των Business IT Excellence Awards, αποσπώντας συνολικά 4 βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, το PYLON ERP, το απόλυτο εργαλείο για τη διαχείριση λειτουργιών των επιχειρήσεων αναδείχτηκε ως η κορυφαία λύση ERP της ελληνικής αγοράς και απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP». Επιπλέον, το PYLON ERP απέσπασε και ένα ακόμα βραβείο στην κατηγορία «ERP Συστήματα» για την εγκατάσταση και απόλυτη προσαρμογή του στην βιομηχανία ενδυμάτων Navy & Green.

H υπεροχή της Epsilon HR στα συστήματα μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επιβεβαιώνεται με το βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές-Τουρισμός» για το PYLON HRM Hotel Edition -την εξειδίκευση του HRM στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις.

Τέλος, η Epsilon Net παρέλαβε βραβείο στην κατηγορία «ICT λύσεις σε Επαγγελματίες / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» για την Προσέγγιση 360ο λύσεων Λογιστικού Γραφείου. Η βράβευση αυτή παγιώνει την φήμη της Epsilon Net ως τον μοναδικό one-stop-shop προορισμό για τον σύγχρονο λογιστή-φοροτεχνικό και συμπληρώνει τον παζλ της τεχνολογικής αρτιότητας που χαρακτηρίζει το σύνολο της γκάμας προϊόντων του Ομίλου Epsilon Net .

Τα βραβεία για την Epsilon Net παρέλαβαν οι κ.κ. Βασίλης Πρασσάς, Chief Commercial Officer, Ανδρέας Γρίμπελας, Chief Platform Architect, Νίκος Μίχος, Γενικός Διευθυντής PYLON. Ειδικά για την κατηγορία «ERP Συστήματα», το βραβείο παρέλαβαν από κοινού ο κ. Μάριος Ψαρουδάκης , Services Director- South Greece της Epsilon Net και ο κ. Ευάγγελος Κουντουργιάννης, Οικονομικός Διευθυντής της Navy & Green, τον οποίο η Epsilon Net ευχαριστεί θερμά τόσο για την παρουσία του στην απονομή, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία.

Στην απονομή παρευρέθηκε η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα. Βασιλική Αναγνώστου. Με αφορμή τις διακρίσεις, η κα. Αναγνώστου ανέφερε σχετικά:: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι και χαρούμενοι για τις 4 πολύ σημαντικές διακρίσεις στα BITE Awards 2019! Όλα αυτά τα βραβεία θέλουμε να τα αφιερώσουμε στους 400 εργαζόμενους της Epsilon Net. Ευχαριστούμε, παράλληλα, τους 30.000 πελάτες μας για τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Epsilon Net που την καθιερώνουν σήμερα ως τη μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα σε έργα του ιδιωτικού τομέα. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η αναγνώριση του PYLON ERP ως το καλύτερο ERP σύστημα στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις άλλες σημαντικές βραβεύσεις αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων μας με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών»


Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα