H Epsilon Net συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο. θεωρείτε από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς συλλόγους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ιδρυόμενος το 1908, αποτελεί τμήμα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, πρόκειται για το αρχαιότερο εν ενεργεία αμιγώς ποδοσφαιρικό σωματείο της χώρας, από όσα ιδρύθηκαν με αποκλειστικό αντικείμενο το συγκεκριμένο άθλημα.

Η Π.Α.Ε Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου εμπιστεύθηκαν την πλατφόρμα PYLON με σκοπό την βέλτιστη διαχείριση του ομίλου, την αυτοματοποίηση των λειτουργιών και την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων από την διοίκηση.

Το PYLON Commercial της Epsilon Net αποτελεί την επιλογή της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συλλόγου, καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες σε ένα πολύπλοκο αθλητικό περιβάλλον. Την τοποθέτηση της εφαρμογής επιμελήθηκε ο επίσημος συνεργάτης της Epsilon Net, με μεγάλη εμπειρία σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, Software Solution.

Η μηχανογράφηση του συλλόγου ήταν μία πραγματική πρόκληση καθώς περιλάμβανε την διαχείριση 4 εταιρειών με διαφορετική πολυπλοκότητα η καθεμιά. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του PYLON Commercial διαφαίνεται στην παραπάνω διαχείριση η οποία πραγματοποιήθηκε πάνω σε μία ενιαία βάση δεδομένων.

Επίσης, καθοριστικό ρόλο διαμόρφωσε η προσαρμοστικότητα των παραστατικών όλου του εμπορικού κυκλώματος ώστε να καλυφθεί η εκτενής ανάγκη ενημέρωσης της ενσωματωμένης λογιστικής από το εμπορικό πρόγραμμα (πχ. παρακολούθηση μετόχων). Το PYLON Commercial κάλυψε την διαχείριση της boutique και των e-shop του ομίλου καθώς και όλο το κύκλωμα των συμβάσεων δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης των συμβολαίων και λοιπών υποχρεώσεων προς τους ποδοσφαιριστές.

Καθοριστικό σημείο για την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ήταν η κάλυψη της πώλησης λιανικών ειδών με το εμπορικό σήμα της ομάδας καθώς και η σύνδεση μεταξύ Business Μισθοδοσίας & PYLON για την αυτοματοποίηση της μισθοδοσίας.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα