20 Χρόνια Epsilon Net


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η
Epsilon Net ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα τους εορτασμούς για τα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Η Νο 1 εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα σε έργα ιδιωτικού τομέα σφραγίζει την 20χρονη θριαμβευτική πορεία της από το 1999 μέχρι σήμερα και αντιμετωπίζει το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία από ποτέ.

Η Epsilon Net έχει ετοιμάσει μια σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα με σκοπό να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους φίλους, αλλά και δράσεις που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ενδυναμώνοντας έτσι το προφίλ εξωστρέφειας και το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Πέμπτη 17/10 ήταν, όμως, αφιερωμένη στους ίδιους τους ανθρώπους της Epsilon Net. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώθηκαν δύο μεγάλες γιορτές με σκοπό η εταιρεία να ευχαριστήσει όλους ανθρώπους της που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και προσδίδουν στην Epsilon Net το κύρος και την αναγνώριση που απολαμβάνει σε όλη την εγχώρια αγορά.

Ο εορτασμός ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με team building παιχνίδια για όλους τους εργαζόμενους δίνοντας την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και να έρθουν πιο κοντά μέσω της ευγενούς άμιλλας. Στις νικήτριες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης απονεμήθηκαν αναμνηστικά βραβεία, αλλά και υπέροχα δώρα εμπειρίας με σκοπό να προωθηθεί περαιτέρω η ομαδικότητα και η συναδελφικότητα μέσα στην εταιρεία.

Αποκορύφωση της εορταστικής ημέρας ήταν η ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία του Πρόεδρου της Epsilon Net, κ. Ιωάννη Μίχου, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά στην ομάδα της Αθήνας, στην οποία προΐστατο η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Βασιλική Αναγνώστου. Ο κ. Μίχος έκανε μια ιστορική αναδρομή ξεκινώντας από τις πρώτες ημέρες της εταιρείας με την μικρή, τότε, ομάδα εργαζομένων που ακολουθώντας με πάθος το όραμα της εταιρείας και μένοντας πιστή στις αξίες της, έχτισε τα θεμέλια για το οικοδόμημα της Epsilon Net. O κ. Μίχος έκανε μνεία σε σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της εταιρείας, ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τη δύναμη και την προσήλωση που επιδεικνύουν και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία της εταιρείας και των ανθρώπων της.


Η γιορτή έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο σβήνοντας τα κεράκια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς τιμήν της επετείου της Epsilon Net, με αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και με πρόποση στο πλούσιο γεύμα για όλους τους εργαζόμενους.Η Epsilon Net θα ανακοινώνει σταδιακά στα social media της εταιρείας όλες τις δράσεις που αφορούν τον εορτασμό της επετείου των 20 χρόνων από την ίδρυσή της.Δείτε επίσης

Νέο Διοικητικό συμβούλιο στην SingularLogic – Στρατηγική και προοπτικές

Η SingularLogic, η Epsilon Net και η Space Hellas ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε η εκλογή και η συγκρότηση σε σώμα, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της SingularLogic, το οποίο απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ SINGULARLOGIC

Η «EPSILON NET» ανακοινώνει, σε συνέχεια των από 21/10/2020, 30/11/2020 και 30/12/2020 Ανακοινώσεων, την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς της μετοχικής συμμετοχής της «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η MIG») στηΔιαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, η μεταβίβαση της SingularLogic στο επενδυτικό σχήμα Epsilon Net & Space Hellas.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, oλοκληρώνεται η μεταβίβαση της SingularLogic στο επενδυτικό σχήμα Epsilon Net & Space Hellas.

Διαβάστε περισσότερα