Κορυφαία συνεργασία της Epsilon Net με το University of London, το Πανεπιστήμιο των μεγάλων ηγετών

Η Epsilon Net με την δημιουργία του Epsilon Net College ακολουθεί με συνέπεια το όραμα και τις αξίες της και πιστοποιεί την εδώ και δύο δεκαετίες στήριξη της σε όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο. Τα υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, η ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών και η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας, ξεχωρίζουν το Epsilon Net College στην Ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση αναδεικνύοντας το ως την κορυφαία επιλογή για Μεταπτυχιακές σπουδές.

Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό πλάνο της, η Epsilon Net ανακοινώνει μια κορυφαία συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης University of London, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Έχει χαρακτηριστεί και ως το Πανεπιστήμιο των μεγάλων ηγετών, αφού μεταξύ των διάσημων αποφοίτων του, συγκαταλέγονται οι: Μαχάτμα Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα, Τζων Κένεντυ, Τόμας Χάρντυ, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, ενώ 74 Νομπελίστες και 52 Πρόεδροι/Πρωθυπουργοί έχουν φοιτήσει συνολικά εκεί.

Έχοντας πιστοποιηθεί ως Registered Centre σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Epsilon Net College παρέχει τη μοναδική ευκαιρία φοίτησης στο πρόγραμμα Global MBA, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

To Global MBA έχει υλοποιηθεί από το Queen Mary, μέλος του Russell Group, που κατατάσσεται στα 25 κορυφαία ιδρύματα του κόσμου από την Times Higher Education 2017 για το διεθνές προφίλ του και είναι σημείο αναφοράς στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Πρόκειται για ένα από το πιο περιζήτητα προγράμματα στον κόσμο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πρόγραμμα, πλήρως ανασχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στο σήμερα και δίνει την ευκαιρία σε πτυχιούχους να ενισχύσουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις κρίσιμες προκλήσεις του παγκόσμιου περιβάλλοντος και να σταδιοδρομήσουν σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το Global ΜΒΑ παρέχει τα εργαλεία και το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι φοιτητές κατανοούν τη λειτουργία των πολυεθνικών και διεθνοποιημένων επιχειρήσεων, λαμβάνει υπόψη τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, τις προκλήσεις της ψηφιακής οικονομίας και τις διαρκείς αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αλλά και Ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην Αγγλική γλώσσα το οποίο συνδυάζει την άρτια επαγγελματική κατάρτιση με την υπεροχή της ακαδημαϊκής διάστασης, ώστε να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συνέργεια γνώσης.

Η Epsilon Net, για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και στον εκπαιδευτικό τομέα, προσφέροντας έναν πολυδιάστατο και αναλυτικό τρόπο προσέγγισης στα προγράμματα σπουδών που αφορούν το λογιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο.

Δείτε επίσης

Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027: Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης του Ομίλου EPSILON NET για τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού με συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας

Ο Όμιλος EPSILON NET με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, διαδικτυακή ημερίδα, σχετικά με την Δέσμη Δράσεων για τον...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος EPSILON NET διακρίθηκε ως Best Workplaces™ for Women Hellas 2023!

O Όμιλος EPSILON NET με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® ως Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023, σε συνέχεια της συμμετοχής του στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index©...

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Δύο κορυφαίες διακρίσεις στο 25o Greek ICT Forum Greek ICT Award & ICT Jubilee

Με κριτήριο την αναπτυξιακή του πορεία και την πολυετή δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής, απονεμηθήκαν στον Όμιλο EPSILON NET δύο από τις κορυφαίες διακρίσεις/βραβεύσεις του θεσμού....

Διαβάστε περισσότερα