Μίχος Ιωάννης του Νικολάου

Ο κ. Μίχος Ιωάννης του Νικολάου είναι ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιριών Epsilon Net. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Τραπεζική Χρηματοοικονομική. Είναι Member Of The Association Of International Accountants (Α.Ι.Α).

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε επί σειρά ετών ως Οικονομολόγος-Οικονομικός και Φορολογικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων. Διετέλεσε σύμβουλος επιχειρήσεων και οικονομικός αναλυτής με αντικείμενο την οικονομική οργάνωση, ανάλυση και τον προϋπολογισμό. Διαθέτει εξειδίκευση και σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης οικονομικών υπηρεσιών.

Από το 1997 ως σήμερα, εκδίδει και διευθύνει την επιστημονική ομάδα του διακεκριμένου οικονομικού περιοδικού EPSILON 7. Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει συγγράψει πέντε οικονομικά βιβλία και διάφορα οικονομικά άρθρα και αναλύσεις.

Παράλληλα διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Σ.Β.Β.Ε και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Α.Ε και Ε.Π.Ε.

Διακρίνεται επίσης για τη διδακτική του εμπειρία. Από το 1997 έως σήμερα, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2000 ώρες διδασκαλίας σε σεμινάρια πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Διετέλεσε επίσης επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ.

Έχει αποσπάσει το βραβείου του «Καινοτόμου επιχειρηματία Ελλάδος» στο διαγωνισμό Entrepreneur of the Year της Ernst & Young.

Δείτε επίσης

Γκίνογλου Δημήτριος

Γκίνογλου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Διαβάστε περισσότερα

Παντελής Μάνης

Παντελής Μάνης

Διαβάστε περισσότερα