Αναγνώστου Βασιλική του Δημητρίου

Η κα. Αναγνώστου Βασιλική του Δημητρίου, είναι η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net Α.Ε..

Είναι Οικονομολόγος, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «ΜΒΑ in Accounting» του ΕΚΠΑ και Member Of The Association Of International Accountants (Α.Ι.Α). Στην Epsilon Net έχει διατελέσει Διευθύντρια Υποστήριξης μέχρι το 2007 και Διευθύντρια Παραγωγής μέχρι το 2010.

Έχει εργασθεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και οικονομικός αναλυτής με ιδιαίτερη γνώση όλων των μηχανογραφικών συστημάτων και εργαλείων.

Αποτελεί στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία στα πληροφοριακά συστήματα και εξειδίκευση σε θέματα Ελεγκτικής, Φορολογίας, Εργατικής Νομοθεσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net, ενώ έχει και σημαντική συγγραφική δράση τόσο στο βιβλίο «Πρακτικά Εργατικά & Ασφαλιστικά Θέματα» όσο και ως αρθρογράφος στο οικονομικό περιοδικό Epsilon 7. Είναι εισηγήτρια εξειδικευμένων σεμιναρίων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα αποτελεί βασικό ομιλητή και σε ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με θέματα μισθοδοσίας και διαχείρισης προσωπικού (Payroll & HR).

Τα έτη 2012, 2013, 2014 αποτέλεσε μία εκ των τριών φιναλίστ στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών στην κατηγορία «Manager της Χρονιάς». Ορόσημο αποτελεί για την ίδια, το βραβείο της Epsilon Net ως «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον» των Best Work Places, ως το στέλεχος που σχεδίασε και υλοποίησε τον μετασχηματισμό της εταιρικής φιλοσοφίας θέτοντας στο επίκεντρο τον εργαζόμενο.

Δείτε επίσης

Χρηματικές Διανομές

Χρηματικές Διανομές

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάσεις - Εκθέσεις

Παρουσιάσεις - Εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Σημειώματα

Πληροφοριακό Σημείωμα Εξαγοράς DATA COMMUNICATION

Διαβάστε περισσότερα