Αναγνώστου Βασιλική του Δημητρίου

Η κα. Αναγνώστου Βασιλική του Δημητρίου είναι Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net.

Είναι Οικονομολόγος, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «ΜΒΑ in Accounting» του ΕΚΠΑ και μέλος του Association Of International Accountants (Α.Ι.Α). Στην Epsilon Net έχει διατελέσει Διευθύντρια Υποστήριξης μέχρι το 2007 και Διευθύντρια Παραγωγής μέχρι το 2010.

Κατά την πολυετή πορεία της στην Epsilon Net έχει πρωτοστατήσει σε όλες τις σημαντικές στρατηγικές κινήσεις που οδήγησαν στην αλματώδη ανάπτυξη του Ομίλου και την ανάδειξή του ως ηγέτη στην Ελληνική Αγορά Πληροφορικής. Αναφέρονται ενδεικτικά επιτεύγματα όπως η εξαγορά της Data Communication, η εξαγορά της SingularLogic, η ίδρυση της Epsilon SingularLogic και η ένταξη του Ομίλου στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχεδίαση και υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου για την ανάδειξή του ως καταλύτη στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Αποτελεί στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία στα πληροφοριακά συστήματα και εξειδίκευση σε θέματα Ελεγκτικής, Φορολογίας, Εργατικής Νομοθεσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.

Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net, ενώ έχει και σημαντική συγγραφική δράση. Είναι εισηγήτρια εξειδικευμένων σεμιναρίων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα απευθύνει σημαντικές ομιλίες σε forum με θέματα μισθοδοσίας και διαχείρισης προσωπικού.

Ορόσημο αποτελεί για την ίδια, το βραβείο της Epsilon Net ως «Best workplace» από τον διεθνή οργανισμό Great Place To Work για 8 συνεχόμενα έτη, μία επιτυχία που βασίζεται κατά κόρον στη φιλοσοφία και στρατηγική της ίδιας και του Ομίλου που θέτει στο επίκεντρο τον εργαζόμενο.

Επιστέγασμα των επιτυχιών της ως Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net αποτέλεσαν η Διεθνής αναγνώριση «World Woman Leader of Information Technology» στα Who is Who International Awards, καθώς και η βράβευσή της ως «ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ» στα ετήσια επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος».


Δείτε επίσης

Γκίνογλου Δημήτριος

Γκίνογλου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Διαβάστε περισσότερα

Παντελής Μάνης

Παντελής Μάνης

Διαβάστε περισσότερα