Πρασσάς Βασίλειος του Γαβριήλ

O κ. Πρασσάς Βασίλειος του Γαβριήλ, Οικονομολόγος & Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων.

Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Epsilon Net, ως υπεύθυνος Ανάλυσης Εφαρμογών Μισθοδοσίας & HR. Το διάστημα 2009 - 2011 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εφαρμογών Payroll & HR ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Epsilon Net σε θέματα εργατικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας. Το 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Υποστήριξης της Epsilon Net. To 2011 του ανατέθηκε η Εμπορική Διεύθυνση των Business Units Epsilon Network & Epsilon Training. Από τα μέσα του 2012 ανέλαβε την Διεύθυνση Πωλήσεων ενώ από τον Μάρτιο του 2014 είναι ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Epsilon Net, στέλεχος της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας του ενθέτου «Epsilon Payroll» του μηνιαίου περιοδικού Epsilon 7.

Είναι ο συντάκτης του βιβλίου «Νομοθεσία & Μισθοδοσία, από τη Θεωρία στην Πράξη» (10.000 αντίτυπα), του Πρακτικού Οδηγού «Ένας εργατολόγος στις υπηρεσίες σας» και του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «HR Pylon» τα οποία απαριθμούν περισσότερους από 2500 αναγνώστες.

Είναι εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Μισθοδοσίας & HR ενώ αποτελεί το βασικό εισηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο σεμινάριο «Πρακτικό Γραφείο Μισθοδοσίας».

Δείτε επίσης

Γκίνογλου Δημήτριος

Γκίνογλου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Διαβάστε περισσότερα

Παντελής Μάνης

Παντελής Μάνης

Διαβάστε περισσότερα