Κομνηνός Νικόλαος του Ζαχαρία

Ο κ. Κομνηνός Νικόλαος του Ζαχαρία είναι απόφοιτος του London School of Economics στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια με διπλό πτυχίο στην Επιστήμη της Πληροφορικής και στην Επιστήμη της Ψυχολογίας. Σήμερα είναι Εμπορικός Διευθυντής του Project Agora στον τομέα της Ευρώπης, ενώ μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Χρηματοοικονομικός Διευθυντής της εταιρίας startup Giaola IKE, Διευθύνων Σύμβουλος της Intale Inc και της IPG Mediabrands, Γενικός Διευθυντής και Executive Director της ICAP Group στην Αθήνα, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing και Διευθυντής Εμπορικού Σχεδιασμού στη Hyundai Hellas. Συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, με την επίβλεψη της διαδικασίας δημοπρασίας για την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας για τη δημιουργία της σχετικής κεντρικής ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Δείτε επίσης

Διαπιστεύσεις

Διαπιστεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις

Η γενική συνέλευση των μετόχων είναι το ανώτατο όργανο της εταιρείας και δικαιούται να αποφασίζει για κάθε εταιρική υπόθεση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Δασκαλοπούλου Αικατερίνη

Η κ. Δασκαλοπούλου Αικατερίνη του Γεωργίου σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (1991-1997). Σε αυτό το χρονικό διάστημα συμμετείχε σε διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα 6 μηνών στην Πολυτεχνική Σχολή Αρχιτεκτόνων, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Βενετίας....

Διαβάστε περισσότερα