Ορισμός Υπεύθυνου Επενδυτικών Σχέσεων- Εξυπηρέτησης Μετόχων

Η εταιρεία Epsilon Net, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενημερώνει, ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η κα. Μαρίνα Μαντζουράνη ορίστηκε Υπεύθυνη Επενδυτικών Σχέσεων- Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η Epsilon Net ιδρύθηκε το 1999, και δραστηριοποιείται στον στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών. Εισήχθη στην ΕΝ.Α του Χρηματιστήριου Αθηνών το 2008, και απασχολεί πάνω από 366 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 300 συνεργατών στην Ελλάδα. Διαγράφοντας μια θεαματική πορεία ανάπτυξης βρίσκεται στην διαδικασία της εισαγωγής στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών μετά την απόφαση της Έκτακτης Γ.Σ. της εταιρίας που λήφθηκε στις 15/11/2019.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα