Voucher €600 τηλεκατάρτισης επιστημόνων. Εκατοντάδες ερωτήματα! Μια απάντηση! Μια αξιόπιστη λύση!

ΕPSILON NET – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Η Epsilon Net, ως Πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, παρέχει το VOUCHER των €600 σε όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου, τόσο τη διαδικασία υποβολής του φακέλου, όσο και τη διαδικασία κατάρτισης.

Η Epsilon Net δεν συνεργάζεται και δεν χρησιμοποιεί άλλους παρόχους κατάρτισης,διότι η ίδια εδώ και χρόνια είναι Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης, Λογιστών/Οικονομολόγων & άλλων Επιστημόνων.

Η Epsilon Net, τόσο για εσάς, όσο και για τους επιστήμονες – πελάτες σας, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλης της διαδικασίας μέσα σε λίγα λεπτά διασφαλίζοντας παράλληλα την αμεσότητα της επιδότησης!

Επιλέγοντας την Epsilon Net, εξασφαλίζετε:

- Άμεση επεξεργασία και κατάθεση του φακέλου για την λήψη της επιδότησης απευθείας από το Κ.Δ.Β.Μ. της Epsilon Net.

- Δυνατότητα αυτόματης λήψης των δικαιολογητικών του ελεύθερου επαγγελματία διαμέσου του λογιστή του, που χρησιμοποιεί εφαρμογές της Epsilon Net.

- Ελαχιστοποίηση κάθε γραφειοκρατικής διαδικασίας διαμέσου συνεργασίας με τους συμβούλους της Epsilon Net που ήδη συνεργάζεστε.

Ποιον άλλον μπορείς να εμπιστευθείς;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα