Δασκαλοπούλου Αικατερίνη

Η κ. Δασκαλοπούλου Αικατερίνη του Γεωργίου σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (1991-1997). Σε αυτό το χρονικό διάστημα συμμετείχε σε διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα 6 μηνών στην Πολυτεχνική Σχολή Αρχιτεκτόνων, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Βενετίας. Από το 1998 ασκεί το επάγγελμα της Αρχιτέκτονα Μηχανικού, έχει εργαστεί στο αρχιτεκτονικό γραφείο «Τσίτσος Δημήτρης & Συνεργάτες», στην κατασκευαστική εταιρία Ι. Ορφανίδης & ΣΙΑ Ο.Ε., και από το 2007 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο , έχοντας αναλάβει την εκπόνηση μελετών & επίβλεψης σε τουλάχιστον εκατό πενήντα κατασκευαστικά έργα ( οικοδομικές άδειες μελέτης και επίβλεψης ανέγερσης οικοδομών κατοικίας, γραφείων & ειδικών κτιρίων βιομηχανικών και βιοτεχνικών μονάδων, μελέτες και επιβλέψεις αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων κατοικίας, γραφείων, ιατρικών χώρων και καταστημάτων , συμμετοχή σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, σχεδιασμός περιπτέρων και κατασκευή τους σε κλαδικές εκθέσεις) . Έχει συνεργαστεί με κατασκευαστικές εταιρίες ως συνεργάτης Αρχιτέκτονας Μηχανικός ( Ι. Ορφανίδης & ΣΙΑ Ο.Ε., ΚΤΙΤΩΡ, ΑΙΧΜΗ κ.α.)

Δείτε επίσης

Διαπιστεύσεις

Διαπιστεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις

Η γενική συνέλευση των μετόχων είναι το ανώτατο όργανο της εταιρείας και δικαιούται να αποφασίζει για κάθε εταιρική υπόθεση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Αβδημιώτης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

Ο κ. Αβδημιώτης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.), στο γνωστικό πεδίο της διαχείρισης γνώσης. Κατέχει θέση επίκουρου καθηγητή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος,...

Διαβάστε περισσότερα