Ανακοίνωση Έναρξης Διαπραγμάτευσης Μετοχών

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ «EPSILON NET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκριση που έδειξε στην πρόσφατη Δημόσια Προσφορά για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής «Χ.Α.»).

Επίσης, ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους

τον Συντονιστή Κύριο Ανάδοχο και Σύμβουλο Έκδοσης



και τους Αναδόχους



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει ότι τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε €5,34 εκατ., τα οποία, μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης ύψους €420 χιλ., διαμορφώνονται σε €4,92 εκατ. και θα διατεθούν σε (α) συμμετοχή σε εταιρείες πληροφορικής και τεχνολογίας, (β) ανάπτυξη νέων προϊόντωνλογισμικού για κάθετες αγορές στην Ελλάδα ή/και το εξωτερικό, και (γ) συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις πληροφορικής με στόχο την εξεύρεση συνεργατών για την επέκταση του Ομίλου στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο από 01.07.2020 Ενημερωτικό Δελτίο.

Η Διοίκηση της Εταιρείας θα ενημερώνει το Χ.Α., καθώς και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.9 του Κανονισμού του Χ.Α., καθώς και τις αποφάσεις 25/06.12.2017 του Δ.Σ. του Χ.Α. και 8/754/14.4.2016 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύουν, σχετικά με τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων. Η ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Χ.Α., της Εταιρείας και του Ημερήσιου Δελτίου Τιμών του Χ.Α., καθώς και, όπου απαιτείται, με τα μέσα που προβλέπονται στο Ν.3556/2007, όπως ισχύει.

Η Εταιρεία θα προβαίνει σε δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών που σχετίζονται με τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014, με τις διατάξεις του Ν.4443/2016, όπως ισχύει, και τις λοιπές εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι οι μετοχές είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Δημόσια Προσφορά. Η πίστωση των νέων μετοχών στιςΜερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων θα ολοκληρωθεί σήμερα Τρίτη 14.07.2020.



Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι «ΕΠΣΙΛ» με ελληνική γραμματοσειρά και «EPSIL» με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι € 2,40 ανά μετοχή, ίση με την τιμή διάθεσης που καθορίστηκε.

Θεσσαλονίκη, 14 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Σημαντική αύξηση όλων των μεγεθών για το 2023, + 24% στον Κύκλο Εργασιών

Όμιλος EPSILON NET: Σημαντική αύξηση όλων των μεγεθών για το 2023, + 24% στον Κύκλο Εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ των λύσεων «EPSILON ALL in ONE» & παρουσίαση της λύσης διασύνδεσης ψηφιακής ταμειακής μηχανής, λογισμικών τιμολόγησης και ERP με POS

Ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης της υπηρεσίας «EPSILON ALL in ONE» από την ΑΑΔΕ,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2024

Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2024

Διαβάστε περισσότερα