Εισαγωγή νέων μετοχών της EPSILON NET A.E. στην Κύρια Αγoρά του ΧΑ

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία Epsilon Net με αφορμή την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου, 12 χρόνια μετά την εισαγωγή της εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α). Το παραδοσιακό καμπανάκι χτύπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος.

Την Διοίκηση της εταιρείας καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης τονίζοντας: «Είναι η δεύτερη φορά που το Χρηματιστήριο υποδέχεται την Epsilon Net και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το νέο βήμα της εταιρείας».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εγχείρημά μας για την είσοδο του Ομίλου της Epsilon Net στην κύρια αγορά του χρηματιστηρίου Αθηνών. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τους εργαζομένους, τους συνεργάτες μας, και όλη τη διοικητική ομάδα, αλλά και όλους όσους καθοριστικά συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κάθε μέτοχό μας ξεχωριστά – ιδιώτες και Θεσμικούς - για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.Επιπλέον να ευχαριστήσω ιδαίτερα, τις αρμόδιες αρχές του Χρηματιστηρίου Αξίων Αθηνών και της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την πολύτιμη συνεργασία τους, όπως επίσης και την ομάδα της Alpha Bank ως Σύμβουλος Έκδοσης και Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος καθώς και τους λοιπούς Αναδόχους Beta ΑΧΕΠΕΥ και Κύκλος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εpsilon Net Ιωάννης Μίχος και πρόσθεσε: «Η σημερινή ημέρα,είναι μια κορυφαία στιγμή στον στρατηγικό μας σχεδιασμό καιεπιβεβαιώνοντας την συνεχή αναπτυξιακή μας πορεία τα 20 χρόνια λειτουργίας μας, αποτελεί το εφαλτήριο για τα μελλοντικά μας βήματα, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις τεχνολογικές προκλήσεις του μέλλοντος. Συνεχίζουμε την επίτευξη του οράματός μας, και δεσμευόμαστε στο στόχο μας να γινόμαστε καλύτεροι, κοιτώντας ψηλά, δημιουργώντας μια νέα προοπτική επιτυχιών».

Στην πρόσφατη επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Epsilon Net αλλά και στην δωδεκαετή πορεία «ωρίμανσης» της εταιρείας αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Επιτελικής Διεύθυνσης Λειτουργίας & Ανάπτυξης Αγορών του Χρηματιστηρίου Μιχάλης Ανδρεάδης σημειώνοντας με έμφαση πως «Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η ΕΝ.Α μπορεί να λειτουργήσει ως προθάλαμος ωρίμανσης και ενδυνάμωσης για μικρότερου μεγέθους εταιρείες.».

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού βήματος της Epsilon Net έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος Α΄ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Νίκος Κονταρούδης καθώς και η Αν. Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net Bασιλική Αναγνώστου.

Δείτε εδώ το βίντεο με στιγμιότυπα της εκδήλωσης:
https://www.youtube.com/watch?v=Y5OXfRLpp18&feature=emb_logoΔείτε επίσης

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας

Η EPSILON NET (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας («ΕΤΕ»)

Διαβάστε περισσότερα