Ακύρωση ημερίδας για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 28/9




Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η ημερίδα για το myDATA και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται, λόγω έκτακτων τεχνικών και οργανωτικών δυσκολιών που προέκυψαν υπό τις παρούσες συνθήκες και λόγω του επιπρόσθετου φόρτου εργασίας από τις δηλωτικές υποχρεώσεις των συναδέλφων στο τέλος του μήνα.

Το προσεχές διάστημα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για διεξαγωγή νέας ημερίδας σχετικά με το myDATA και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση.

Ευχαριστούμε,
Γραμματεία Π.Ο.Φ.Ε.Ε

Δείτε επίσης

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 2022 Κύκλος εργασιών 75 εκ. ευρώ (+49%) Καθαρά Κέρδη μετά φόρων 18 εκ. ευρώ (+70%) EBITDA 25 εκ. ευρώ (+66%)

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρησιακό και επενδυτικό του πλάνο, ανακοινώνει την επίτευξη ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Hospitality συμμετέχει στην ITB 2023, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού στον κόσμο!

7 έως 9 Μαρτίου | Εκθεσιακό Κέντρο Berlin ExpoCenter City

Διαβάστε περισσότερα