Συμμετοχή στο Small Cap Conference του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Η EPSILON NET συμμετέχει στο ΑΤΗΕΧ Small Cap Conference, που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020. Λόγω των ειδικών συνθηκών, η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά με τη συμμετοχή 15 εισηγμένων Εταιρειών . Θεσμικοί επενδυτές, χρηματιστές και αναλυτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ενημερωθούν τόσο για την επιχειρηματική πορεία και τα οικονομικά αποτελέσματα της EPSILON NET όσο και για τα επενδυτικά πλάνα και τις προοπτικές της.
Η σχετική εταιρική παρουσίαση έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας
Epsilon Net Corporate Presentation

Δείτε επίσης

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 2022 Κύκλος εργασιών 75 εκ. ευρώ (+49%) Καθαρά Κέρδη μετά φόρων 18 εκ. ευρώ (+70%) EBITDA 25 εκ. ευρώ (+66%)

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρησιακό και επενδυτικό του πλάνο, ανακοινώνει την επίτευξη ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2023

Η Εταιρία EPSILON ΝΕΤ στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης των επενδυτών, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρίας για το έτος 2023

Διαβάστε περισσότερα