4πλη διάκριση του Ομίλου Epsilon Net στα Accounting Awards

1 Platinum, 2 Χρυσές και μία Ασημένια διάκριση για τον Όμιλο Epsilon Net στα Accounting Awards 2020!

H διάκριση αφορά στις καινοτόμες λύσεις DC Scan και Epsilon Digital, καθώς και στην Epsilon Net: 360o προσέγγιση για τις λύσεις Λογιστικού Γραφείου


Έλαμψε στα βραβεία Accounting Awards ο Όμιλος εταιρειών Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, αποσπώντας συνολικά 4 διακρίσεις!

Συγκεκριμένα, Platinum και Χρυσή διάκριση κατέκτησε το DC Scan της Data Communication, μέλους του Ομίλου Epsilon Net και στρατηγικού συνεργάτη της Microsoft, στην κατηγορία «Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα». Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία Τεχνητής Νοημοσύνης που λειτουργεί στο cloud (Microsoft Azure) επιτυγχάνoντας αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών. Η λύση προσφέρεται σε όλα τα Λογιστικά Γραφεία της ελληνικής αγοράς και τα λογιστήρια ελληνικών επιχειρήσεων με ευρύτατη ανταπόκριση, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην απαλλαγή από χρονοβόρες εργασίες ρουτίνας και την ουσιαστική αναβάθμιση του λογιστικού έργου.

Ακόμη μία Χρυσή διάκριση για τον Όμιλο Epsilon Net ήρθε στην κατηγορία «Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης» για τη λύση «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με την Εγγύηση της Epsilon Net». Η πλατφόρμα Epsilon Digital είναι από τις πρώτες λύσεις που πιστοποιήθηκαν από την Α.Α.Δ.Ε. ως Πάροχος Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης. Πρόκειται για μία αυτοματοποιημένη, τεχνολογικά καινοτόμα και ασφαλή υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης, που παρέχει απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε., για επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Η λύση συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του χρόνου τιμολόγησης και του διαχειριστικού της κόστους, ενώ παράλληλα, προσφέρει 360ο εικόνα των παραστατικών που έχουν αποσταλεί μέσω Παρόχου, οδηγώντας στο paperless office.

Τέλος, την επιτυχία του Ομίλου επιστεγάζει η Ασημένια διάκριση στην κατηγορία «Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα», με την «Epsilon Net: 360? προσέγγιση για τις λύσεις Λογιστικού Γραφείου», ως τον πιο ολοκληρωμένο φορέα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τον επαγγελματικό κλάδο των Φοροτεχνικών, Οικονομολόγων, Λογιστών και Σύμβουλων Επιχειρήσεων. Η Epsilon Net είναι ο μοναδικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε 3 business units, Epsilon Net Software, Epsilon Net Network και Epsilon Net Training, αποτελώντας έναν one-stop-shop προορισμό για όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Να σημειώσουμε ότι ο νεοσύστατος θεσμός Accounting Awards 2020, τον οποίο διοργανώνει η Boussias Communications, ήρθε σε μια κομβική στιγμή για το ελληνικό επιχειρείν γνωρίζοντας μεγάλη ανταπόκριση. Για την Epsilon Net και την Data Communication ήταν χρέος τους να στηρίξουν συμμετέχοντας, έναν θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία, το δυναμισμό, την εξωστρέφεια και την αριστεία σε έναν κλάδο-αρωγό για την πρόοδο και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Με αφορμή την τετραπλή ομιλική βράβευση, η Βάσω Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Epsilon Net, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για τις 4 σημαντικές διακρίσεις στα Accounting Awards 2020! Ακόμη μια φορά ο Όμιλος Epsilon Net, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Data Communication, κατάφερε να ξεχωρίσει για την άριστη τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Η αναγνώριση αυτή μας επιβραβεύει ηθικά για την καθημερινή ομαδική και ατομική προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων μας.».

Δείτε επίσης

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα

Η ενοποιημένη λειτουργία του Galaxy με τα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ενισχύει το customer experience και την ανάπτυξή της

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση του Galaxy της Epsilon SingularLogic με τα τέσσερα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., για την αποτελεσματική διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διεθνούς πελατολογίου της.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη ανταπόκριση Ιατρών, Δικηγόρων, Μηχανικών, Μεταφορέων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων στις Δωρεάν Ημερίδες της Epsilon Net για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) της ΑΑΔΕ

Στο πλαίσιο και της Υποχρεωτικής Εφαρμογής από 1/10/21 των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ

Διαβάστε περισσότερα