H Epsilon Net απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®


Η
Epsilon Net με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

H Epsilon Net διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια πορεία σημαντικής ανάπτυξης. Η πιστοποίηση του Great Place to Work αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και την προσπάθεια για να διαμορφωθεί μια εργασιακή κουλτούρα που με σεβασμό στον εργαζόμενο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη στόχων των εργαζομένων. Για το σκοπό αυτό, η Epsilon Net έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών και προνομίων με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους εργαζομένους της, την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της Εταιρείας.

H Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί την κορύφωση σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Epsilon Net με σημαντικές κατακτήσεις, όπως την εισαγωγή του Ομίλου στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, την πιστοποίησή μας ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και την ένταξη της Data Communication στον Όμιλο Epsilon Net. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που η προσήλωσή μας στις εργασιακές αξίες αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο των εργαζομένων μας. Παραμένουμε μια ενωμένη ομάδα με κοινά όνειρα. Οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της Εταιρείας και το motto μας το αποδεικνύει: We love technology, but we love our people more».

Ο Όμιλος Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα από 12.000 λογιστές/φοροτεχνικοί και 30.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Τα προϊόντα της εταιρίας με τεχνολογίες cloud και web βρίσκονται στη καρδιά των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων για εργασία από απόσταση δίνοντας τη δυνατότητα λειτουργίας και επικοινωνίας του κάθε χρήστη από οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο βρίσκεται.

Δείτε επίσης

Η Epsilon Hospitality του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Silver Award στα Greek Hospitality Awards 2021

Στην κατηγορία «Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier»

Διαβάστε περισσότερα

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα

Η ενοποιημένη λειτουργία του Galaxy με τα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ενισχύει το customer experience και την ανάπτυξή της

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση του Galaxy της Epsilon SingularLogic με τα τέσσερα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., για την αποτελεσματική διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διεθνούς πελατολογίου της.

Διαβάστε περισσότερα