Η ενοποιημένη λειτουργία του Galaxy με τα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ενισχύει το customer experience και την ανάπτυξή της

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση του Galaxy της Epsilon SingularLogic με τα τέσσερα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., για την αποτελεσματική διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διεθνούς πελατολογίου της.

Η myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, εισαγωγών και χονδρεμπορίου. Στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου διαχειρίζεται τέσσερα e-shops, με πρωταρχικό σημείο αναφοράς το διεθνώς πολυβραβευμένο myshoe.gr. Παράλληλα, αντιπροσωπεύει και διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο τη γνωστή γαλλική εταιρία LaRedoute, μέσω του επιτυχημένου laredoute.gr, καθώς και την καταξιωμένη Samsonite, μέσω του Samsonite.gr. Επίσης, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται τις εμπoρικές δραστηριότητες του fashion brand Ancient Greek Sandals (AGS) και του αντίστοιχου e-shop, ancient-greek-sandals.com.



Μέσω του Galaxy ERP, Retail και CRM η εταιρία έχει αυτοματοποιήσει την αμφίδρομη ανταλλαγή των απαραίτητων δεδομένων, όπως είδη, περιγραφές, τιμές, χρωματολόγια, μεγεθολόγια, αποθέματα, παραγγελίες, επιστροφές, αντικαταβολές κ.α, με τα e-shops της. Παράλληλα, το Galaxy έχει διασυνδεθεί με τα συστήματα διαχείρισης των αποθηκών της, καθώς και με τα συστήματα των ταχυμεταφορέων που συνεργάζεται, εκδίδοντας αυτόματα τα vouchers. Η εταιρία έχει επιτύχει ουσιαστική βελτίωση του χρόνου ολοκλήρωσης των παραγγελιών και εξυπηρέτησης των πελατών της, αναβαθμίζοντας την αγοραστική τους εμπειρία, με αυτοματοποιημένες αλλά προσωποιημένες ενημερώσεις για το status της παραγγελίας τους. Επιπρόσθετα, μέσω των αναλυτικών reports του Galaxy τα στελέχη της εταιρίας έχουν πλήρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την ανάλυση των παραγγελιών που έρχονται από τα e-shops, με πολλαπλά KPIs που διασφαλίζουν το customer experience, την κερδοφορία αλλά και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

«Η επένδυση στο Galaxy αποτελεί για την εταιρία μας στρατηγικό πυλώνα λειτουργίας και μελλοντικής ενδυνάμωσης. Η μέχρι σήμερα γρήγορη ανάπτυξη και τα μελλοντικά μας σχέδια συνέθεσαν ένα περιβάλλον πολλαπλών αναγκών για ολοκληρωμένη αυτοματοποιημένη διαχείριση, λειτουργία και πληροφόρηση σε όλα τα στάδια. Το Galaxy μας παρέχει όλες τις λύσεις που αναζητούσαμε και χάρη στις συντονισμένες και μεθοδικές προσπάθειες της Epsilon SingularLogic και τη στενή στρατηγική συνεργασία που έχουμε χτίσει τις προηγούμενες δεκαετίες, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε το έργο σε συντομότερο διάστημα. Η λειτουργική ενίσχυση που το Galaxy μας προσφέρει ήρθε μάλιστα την κατάλληλη περίοδο, καθώς οι εντυπωσιακά αυξημένες πωλήσεις δεν θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν αποτελεσματικά, αν δεν είχε γίνει η επένδυση. Πλέον, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ταχύτερα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, έχουμε τον έλεγχο και την αμεσότητα της πληροφόρησης και λαμβάνουμε γρήγορα αποφάσεις» δήλωσε ο Ευάγγελος Μανουδάκης, Γενικός Διευθυντής της myshoe Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.


Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα