Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021. Η χάλκινη διάκριση αφορά στην υλοποίηση του PYLON ERP στην εταιρία ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, για την εξειδικευμένη χρήση του στον κλάδο των Βαφείων και Φινιριστηρίων. στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών στην παραγωγή». Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε η Έλενα Ανδρέου Epsilon Singularlogic Integrator Commercial Director και εκ μέρους της ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Αποστολίδης.

Η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, επιχείρηση βαφής και εκτύπωσης υφασμάτων, στοχεύει στην ανάπτυξη διαδικασιών και ποιότητας των προϊόντων της. Η συνεχής προσπάθεια προς την επίτευξη καινοτόμων διαδικασιών και λειτουργιών την ωθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με την εγκατάσταση του PYLON ERP αποδεικνύει την πρωτοπορία της στον κλάδο της, μηχανογραφώντας όλα τα πολύπλοκα θέματα και τις λειτουργίες. Best in Class σημεία παραμετροποίησης και υλοποίησης, θεωρήθηκαν οι λειτουργικότητες της παραλαβής και αποθήκευσης των υλικών τρίτων και της παραγωγής, καθώς και οι συνδέσεις με τις μηχανές της παραγωγής και ζύγισης, η λογιστική & χρηματοοικονομική διαχείριση και η διάθεση της πληροφορίας σε ένα κεντρικό πληροφοριακό σύστημα, άμεσα προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο, από όλα τα τμήματα. Με αυτό τον τρόπο η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ αντιμετωπίζει επιτυχώς την πολυπλοκότητα των προς επεξεργασία προϊόντων της και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, έχοντας ανά πάσα στιγμή σε real time την παρακολούθηση όλων των παραγγελιών και αποκτώντας πλήρη ιχνηλασιμότητα των διαδικασιών της.

Η χρήση νέων τεχνολογιών, η δημιουργία τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων-υπηρεσιών και η εξειδίκευση του στελεχιακού δυναμικού θέτει το στίγμα του Ομίλου και της Epsilon SingularLogic δυναμικά στην αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα & το εξωτερικό με διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Η υλοποίηση ενός έργου τέτοιου μεγέθους εν μέσω πανδημίας επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Epsilon SingularLogic στην αγορά Πληροφορικής, ενώ την καθιστά στρατηγικό συνεργάτη στον κλάδο των βαφείων και της μεταποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το PYLON ERP έχει βραβευτεί επανειλημμένα, με τις 3 συνεχόμενες Gold διακρίσεις του στα IMPACT Bite Awards (2019-2021) να το ξεχωρίζουν ως καινοτόμο προϊόν και ιδανική λύση ψηφιακού μετασχηματισμού για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σημαντικός θεσμός Manufacturing Excellence Awards 2021 επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της Epsilon Net με την Εθνική Τράπεζα

Ο Όμιλος Epsilon Net, «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME», με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Training ανήκει επίσημα στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft

Ο Όμιλος Epsilon Net, ανακοινώνει την είσοδο της Epsilon Training στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft.

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Smart: 360° λειτουργικότητα, χωρίς όρια, από τη Νο.1 web λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ελληνικής αγοράς

Η πιο ολοκληρωμένη web λύση για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, Epsilon Smart...

Διαβάστε περισσότερα