Η Epsilon Hospitality του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Silver Award στα Greek Hospitality Awards 2021

Στην κατηγορία «Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier»

Η Epsilon Hospitality A.E., η εξειδικευμένη θυγατρική στον κλάδο της Φιλοξενίας και της Εστίασης του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ασημένια διάκριση στη βραδιά απονομής των Greek Hospitality Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Η ασημένια διάκριση στην κατηγορία Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier αναδεικνύει τον στόχο της εταιρίας να προσφέρει τεχνολογικά ανώτερες εφαρμογές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες της, ώστε να εισέλθουν στη νέα ψηφιακή εποχή. Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε ο Δημήτρης Ψαρουδάκης, Chief Product Manager της Epsilon Hospitality.Η Epsilon Hospitality διαθέτει σήμερα ένα επιτελείο από 40 εξειδικευμένα στελέχη με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, ενώ, παράλληλα, διαθέτει τα προϊόντα της και μέσα από το δίκτυο των 500 πιστοποιημένων συνεργατών του Ομίλου της Epsilon Net σε όλη την Ελλάδα. Το δυναμικό και τις λύσεις της εταιρίας εμπιστεύονται άνω των 1.500 πελατών σε όλη την Ελλάδα στους οποίους περιλαμβάνονται, αλυσίδες ξενοδοχείων, μεγάλες και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες, μικρές τουριστικές μονάδες & καταλύματα, μονάδες εστίασης και επιχειρήσεις λιανικής πώλησης στον τουριστικό κλάδο.

Τα προϊόντα λογισμικού και οι λύσεις τεχνολογίας της Epsilon Hospitality απευθύνονται σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, χώρους εστίασης και επιχειρήσεις λιανικής πώλησης στον τουριστικό τομέα. Συγκεκριμένα, η εταιρία έχει την ευθύνη εξέλιξης & διάθεσης των εξειδικευμένων προϊόντων της σειράς PYLON για τον τουριστικό τομέα, καθώς και των λύσεων των εξειδικευμένων στο hospitality technology εταιριών, Sysco A.E. και hoteliga International Sp. z o.o. οι οποίες μέσω στρατηγικών συνεργασιών έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της, ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκαν και οι λύσεις του hospitality division της Epsilon SingularLogic.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.


Δείτε επίσης

Η Ticketmaster Hellas επιλέγει το Epsilon Digital, τον πιστοποιημένο πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Ομίλου Epsilon Net, για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση

Ο χώρος του θεάματος και της ψυχαγωγίας εμπιστεύεται τον Όμιλο Epsilon Net για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό!

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Epsilon Net: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεαμήνου 2021. Ιδιαίτερα σημαντική άνοδος 148% στον κύκλο εργασιών με αύξηση 354% στα κέρδη προ φόρων.

O Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την εξέλιξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας κατά το Γ’ Τρίμηνο της χρήσης 2021.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Δυναμική είσοδος στον τομέα του Fintech με την εξαγορά του 88% της εταιρίας πληροφορικής PCS

Η EPSILON NET ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης (πλειοψηφικού) ποσοστού 88% στην εταιρία με την επωνυμία «PROFESSIONAL COMPUTER SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «PROFESSIONAL C.S. AE» (εφεξής PCS), η οποία δραστηριοποιείται...

Διαβάστε περισσότερα