Ένταξη της Epsilon Training στο ευρύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών συνεργατών της Microsoft

Ο Όμιλος Epsilon Net, ανακοινώνει την πιστοποίηση της Epsilon Training (της επιχειρηματικής μονάδας του Ομίλου για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων) στο ευρύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών συνεργατών της Microsoft.
. Η σημαντική αναγνώριση, αφορά την παροχή Πιστοποιημένων τεχνικών προγραμμάτων εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft, όπως: Azure, SQL Server, SharePoint Server, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Security, Visual Studio, Office 365.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, αποτελεί κομβικό σημείο στην στρατηγική του Ομίλου για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο εμπειρίας & τεχνογνωσίας των στελεχών του και την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική του στα πεδία της καινοτομίας και την ανάπτυξης. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs), απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs, Developers στην Ελλάδα & στην Κύπρο αλλά και σε στελέχη που θέλουν να εξελιχθούν στους σχετικούς τομείς της τεχνολογίας. Παράλληλος στόχος της Epsilon Training είναι η σταδιακή ανάπτυξη online εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνολικά για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και θα αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware. Στους συμμετέχοντες θα χορηγείται για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πιστοποιητικό παρακολούθησης, (Microsoft Partner Network Student Certificate) ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, την αντίστοιχη επαγγελματική πιστοποίηση της Microsoft. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα μπορούν να υλοποιηθούν δια ζώσης, μέσω των δύο εκπαιδευτικών κέντρων που διαθέτει ο Όμιλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και online, μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής της Epsilon Τraining, κ. Βαλάντης Μπίλλης δήλωσε: «Η πιστοποίηση της Epsilon Training ως Microsoft Certified Technical Learning Partner είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, καθώς αποτυπώνει έμπρακτα την προσπάθεια μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Αποτελεί δέσμευσή μας προς τους πελάτες & συνεργάτες μας, η προσφορά μιας κορυφαίας εμπειρίας κατάρτισης στις τεχνολογίες της Microsoft με στόχο να συμβάλλουμε όλοι μαζί στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας».


Για τη συνεργασία αυτή, ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ένταξη της Epsilon Net στο πρόγραμμα του ευρύτερου δικτύου εκπαιδευτικών συνεργατών της Microsoft, μέσα από το οποίο θα έχει την δυνατότητα να παρέχει επίσημες εκπαιδεύσεις (Microsoft Official Courses) και πιστοποιήσεις σε προϊόντα της εταιρείας μας με την χρήση πιστοποιημένων εκπαιδευτών (Microsoft Certified Trainers). Με την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού σε εταιρείες και συνεργάτες να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και σε συνδυασμό με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η ανάπτυξη του δικτύου εκπαιδευτικών συνεργατών αποτελεί σημαντικό βραχίονα για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας ‘’GR for Growth’’ της Microsoft η οποία στοχεύει μεταξύ άλλων και στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων»

Σχετικά με την Epsilon Training

Η Epsilon Training είναι η επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου της Epsilon Net για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης, με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 20 έτη, αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

EPSILON NET: Εξαγορά του 80% της εταιρίας ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 2022 Κύκλος εργασιών 75 εκ. ευρώ (+49%) Καθαρά Κέρδη μετά φόρων 18 εκ. ευρώ (+70%) EBITDA 25 εκ. ευρώ (+66%)

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρησιακό και επενδυτικό του πλάνο, ανακοινώνει την επίτευξη ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2023

Η Εταιρία EPSILON ΝΕΤ στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης των επενδυτών, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρίας για το έτος 2023

Διαβάστε περισσότερα