Όμιλος Epsilon Net : 1η θέση στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία» στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021

Mια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Epsilon Net για την επιτυχή πορεία του το 2021. Ο Όμιλος έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και των επισκεπτών του οικονομικού - επιχειρηματικού portal «www.banks.com.gr» ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις τους και έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία» των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2021», τα οποία έχουν ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού στην Ελλάδα.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας από τους πλέον καταξιωμένους θεσμούς της ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών. Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Στην υψηλού κύρους εκδήλωση απηύθυναν ομιλίες σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Οικονομίας, όπως οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαρίκλεια Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Κρις Αίσωπος, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας, Σπυρίδων Κυρίτσης, Πρόεδρος Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, Αθανάσιος Κουλορίδας, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών και Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Κώνστας.

Εκ μέρους της Epsilon Net το βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας στη διαδικτυακή απονομή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Πέτρος Κοραλής, ο οποίος και δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Είναι ιδιαίτερη τιμή η βράβευσή μας στην 1η θέση της κατηγορίας για την Επιχειρηματική Καινοτομία. Το 2021 αποτέλεσε για τον Όμιλό μας χρονιά ορόσημο. Συμβάλλοντας ενεργά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων τα πληροφοριακά μας συστήματα υποστηρίζουν καθημερινά την λειτουργία περισσότερων από 100.000 μεγάλων, μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Η υψηλή τεχνολογία των πληροφοριακών συστημάτων PYLON & Galaxy για μεγάλες, μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα προϊόντα της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της σειράς SMART για μικρές επιχειρήσεις & ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρουν υψηλό επίπεδο καθημερινής ευχρηστίας και διαλειτουργικότητας με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και τρίτα συστήματα. Ο όμιλος της Epsilon Net το 2021 μεγάλωσε σημαντικά, τόσα οργανικά όσο και με στοχευμένες εξαγορές. Υλοποιώντας τον επενδυτικό μας σχεδιασμό το 2021 προχωρήσαμε στην από κοινού με την SPACE HELLAS, εξαγορά της Singular Logic, στην ίδρυση της Epsilon SingularLogic και την ένταξη των εταιριών Technolife, iQom, PCS και πολύ πρόσφατα της CSA. Με 15 θυγατρικές εταιρείες, περισσότερα από 40 κύρια προϊόντα, πανελλαδικό δίκτυο 500 συνεργατών και κυρίως με 1.000 υψηλά καταρτισμένα στελέχη και εργαζόμενους θα συνεχίσουμε και το 2022 να προσφέρουμε, ως ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων, καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεις προστιθέμενης αξίας»

Δείτε επίσης

Ο Όμιλος EPSILON NET διακρίθηκε ως Best Workplaces™ for Women Hellas 2023!

O Όμιλος EPSILON NET με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® ως Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023, σε συνέχεια της συμμετοχής του στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index©...

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Δύο κορυφαίες διακρίσεις στο 25o Greek ICT Forum Greek ICT Award & ICT Jubilee

Με κριτήριο την αναπτυξιακή του πορεία και την πολυετή δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής, απονεμηθήκαν στον Όμιλο EPSILON NET δύο από τις κορυφαίες διακρίσεις/βραβεύσεις του θεσμού....

Διαβάστε περισσότερα

Η Alfa Pharm A.E. υιοθέτησε επιτυχώς την νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma από τις Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA

Η Alfa Pharm A.E. υιοθέτησε επιτυχώς την νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma από τις Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA

Διαβάστε περισσότερα