8 βραβεύσεις για τον Όμιλο Epsilon Net και στα φετινά Cloud Awards! Χρυσό Βραβείο για την τεχνολογία «Hybrid Cloud»

Οκτώ συνολικά διακρίσεις απέσπασαν οι εταιρίες του του Όμιλου Epsilon Net στα Cloud Awards 2022, σε έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα μας, λαμβάνοντας 1 GOLD, 4 SILVER και 3 BRONZE βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρουν, καθώς και τα καινοτόμα εταιρικά έργα που υλοποιήθηκαν.

Η Χρυσή διάκριση του Ομίλου Epsilon Net κατακτήθηκε στην κατηγορία «Hybrid Cloud» για τη μετάβαση του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών (Ανθαγορά) στη νέα ψηφιακή εποχή με την πλατφόρμα PYLON, το απόλυτο εργαλείο για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή, με τις δυνατότητες της προηγμένης τεχνολογίας Hybrid.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις του διαγωνισμού, ξεχώρισαν και οι ασημένιες διακρίσεις του Ομίλου. Αναλυτικότερα, διακρίθηκαν οι λύσεις Epsilon Smart & Epsilon Digital, ως το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων διασύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, στην κατηγορία «Best SaaS Product», το myData Hub, η καινοτόμα εφαρμογή που διασυνδέει κάθε ERP με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ στην κατηγορία «Middleware», και το Epsilon Cloud ΕΡΓΑΝΗ, η ολοκληρωμένη λύση της EpsilonHR για την παρακολούθηση και αποστολή όλων των υποχρεώσεων προς το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, στην κατηγορία «Best SaaS Product for HR». Τέλος, με ασημένιο βραβείο διακρίθηκε και η συνεργασία της hoteliga με το Live Athens Hotel, για την ψηφιακή αναβάθμισή του, στην κατηγορία «Hospitality & Tourism».

Οι διακρίσεις του Ομίλου ολοκληρώθηκαν με την παραλαβή και των Χάλκινων βραβείων, με διπλή βράβευση της συνεργασίας του Ομίλου με την εταιρία H&M, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της H&M με την υιοθέτηση του πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, στις κατηγορίες «Payments & billing» & «Retail», καθώς και για τη διασύνδεση της ΕΥΔΑΠ με την ΑΑΔΕ με το myDΑΤΑ Hub, στην κατηγορία «Energy & Utilities».

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν πως ο Όμιλος Epsilon Net παρακολουθεί και αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει σήμερα σε περισσότερες από 120.000 επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται, λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα