Ενημερωτική Ημερίδα από τoν Όμιλο Epsilon Net και την Info Quest Technologies με την υποστήριξη της Microsoft «Ταμείο Ανάκαμψης: Πρόγραμμα κουπονιών (VOUCHERS) για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων»

Ο Όμιλος Epsilon Net, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, διοργανώνει την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022 (17:00 – 19:00) ενημερωτική ημερίδα με την συνεργασία της Ιnfo Quest Technologies και την υποστήριξη της Microsoft, με τίτλο: «Ταμείο Ανάκαμψης: Πρόγραμμα κουπονιών (VOUCHERS) για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων».

Σκοπός του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, προσφέροντας την δυνατότητα προμήθειας ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του συστήματος των «vouchers» με εξαιρετικά απλοποιημένες διαδικασίες.

Το ύψος των vouchers αυξάνει ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης (αριθμός Ετήσιων Μονάδων Εργασίας το 2021) και κυμαίνεται από 900 έως 18.000 ευρώ, παρέχοντας επιδότηση 90% του προϋπολογισμού απόκτησης των ψηφιακών εργαλείων και των σχετικών υπηρεσιών. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται στο σύνολό του από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης ανέρχεται σε 180.000.000€ και ο στόχος είναι να ενισχυθούν 80.000-100.000 επιχειρήσεις.
Η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τους δικαιούχους των λύσεων. Στο πλαίσιο αυτό η θεματολογία της ενημερωτικής παρουσίασης θα επικεντρωθεί:

  • στη διαδικασία και την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων
  • στις κατηγορίες των επιχειρήσεων και τα κριτήρια επιλογής τους
  • στη δυνατότητα αξιοποίησης ολοκληρωμένες προτάσεων για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων

Στα καίρια αυτά ερωτήματα θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις:

  • η κα Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ
  • ο κ. Θάνος Δήμας, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,

ενώ εισηγήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα και τα Ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που περιλαμβάνουν λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εργαλείων collaboration και λύσεων security & E-commerce που προτείνονται, θα πραγματοποιήσουν :

  • ο κ. Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies
  • ο κ. Χρόνης Τζερεφός, Territory Channel Manager της Microsoft, και
  • ο κ. Πέτρος Κοραλής, Sales Director της Epsilon Net,

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το e-forologia.gr, και το capital.gr
Για την δήλωση συμμετοχής σας ακολουθείστε το Link.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα