Όμιλος EPSILON NET: για 8 συνεχή έτη στην κορυφή, απονομή του Βραβείου Best Workplaces 2022

Με εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου η απονομή των Βραβείων Best Workplaces 2022 στην Ελλάδα. Ο Όμιλος EPSILON NET συγκαταλέγεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work για 8η συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων άνω των 250 εργαζόμενων. Στη λαμπερή βραδιά, το βραβείο παρέλαβαν η Group HR Manager, Νάσια Σκούντζου και η HR Business Partner, Δήμητρα Καβουρίδου.

Παράλληλα, η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της EPSILON NET, κα Βασιλική Αναγνώστου
, έλαβε, μαζί με τη Νάσια Σκούντζου, τιμητική διάκριση για την EPSILON NET ως εταιρία που διακρίνεται 8 συνεχόμενες φορές.Με το σύνθημα «Οι Άνθρωποί μας είναι η Δύναμή μας», η EPSILON NET έλαβε τη σημαντική αυτή διάκριση στον θεσμό αποδεικνύοντας την διαχρονικότητα της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της διοίκησης και την έμφαση στις αξίες της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας & της δημιουργικότητας, καθώς ο Όμιλος αριθμεί πλέον 8 εθνικές και 2 πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Μετά την απονομή, η κα. Σκούντζου δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση της EPSILON NET στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για 8η συνεχή χρονιά. Είμαστε υπερήφανοι που σε μια χρονιά-ορόσημό για την ανάπτυξή μας, το πρωταρχικό μας μέλημα παρέμεινε η ευημερία των εργαζομένων μας. Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για τα προϊόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους τη συμμετοχή στο μεγάλο μας όραμα. Τα στελέχη μας βρίσκονται πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις, οδηγούν τα trends της αγοράς, απολαμβάνουν προνόμια που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους και εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξή τους. Η μεγαλύτερή μας επένδυση θα είναι πάντα οι άνθρωποί μας. Αποτελούν για εμάς τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας. Τους ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά από καρδιάς».

Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντά του και ανάδειξης των επιχειρήσεων που έχουν στόχο την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης

PYLON Hybrid: Η Νέα Υβριδική Εποχή στις Επιχειρήσεις

Ο Όμιλος EPSILON NET και η Epsilon SingularLogic παρουσιάζουν την νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα για την ψηφιακή εποχή! #TheNewHybridBusinessEra

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα