Epsilon Smart: 360° λειτουργικότητα, χωρίς όρια, από τη Νο.1 web λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ελληνικής αγοράς

• Περισσότερες από 80.000 συνδρομές

ΔΩΡΕΑΝ διασύνδεση τραπεζικών λογαριασμών σε ενιαίο περιβάλλον

Skroutz-ready λύση

Πλήρης και έγκυρη φορολογική ενημέρωση μέσω των εξειδικευμένων portals του Ομίλου e-forologia.gr & taxheaven.gr

90% Επιδότηση για όλα τα ψηφιακά εργαλεία

Η πιο ολοκληρωμένη web λύση για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, Epsilon Smart του Ομίλου EPSILON NET, έχει ήδη ξεπεράσει τις 80.000 συνδρομές, με συνεχή αυξητικό ρυθμό, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων βοηθά κάθε επιχείρηση να υιοθετήσει άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό βήμα μέσα από πολλαπλές λειτουργικότητες και διασυνδέσεις που προσφέρουν μοναδικά οφέλη στους χρήστες της.Αναλυτικότερα, το Epsilon Smart εγγυάται την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, την online διασύνδεση με το λογιστή ή/και την τράπεζα, την έκδοση παραστατικών και την οργάνωση των καθημερινών εργασιών μιας επιχείρησης, με αυτόματα & συνεχή updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό. Λειτουργεί σε web περιβάλλον, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία της Microsoft και τις τεχνολογικές δυνατότητες του Microsoft Azure. Παράλληλα, συνδέεται online με όλες τις λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου EPSILON NET, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύστημα με τις εφαρμογές του λογιστή, χωρίς τις πολύπλοκες παραδοσιακές διαδικασίες ανταλλαγής αρχείων μέσω γέφυρας.

Επιπρόσθετα, η λύση προσφέρει διασύνδεση με τα e-banking συστήματα όλων των τραπεζών, απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής, προκειμένου οι χρήστες να:

  • ενημερώνονται για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών σε μία οθόνη
  • προχωρούν αυτόματα σε έμβασμα πελάτη ή προμηθευτή από τραπεζική κίνηση
  • πραγματοποιούν με εύκολες κινήσεις εμβάσματα, μεταφορές λογαριασμών και πληρωμές τιμολογίων
  • παρακολουθούν το cash flow (υπόλοιπα λογαριασμών, πληρωμές κ.α.) μέσω dashboard που είναι online και συνδεδεμένο με την τράπεζά τους*
  • να αντιστοιχούν τα παραστατικά τους με τα τραπεζικά extrait*

Παράλληλα, μέσω της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου EPSILON NET με το skroutz.gr, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στη χώρα μας, τόσο το Epsilon Smart, όσο και το PYLON, προσφέρουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πωλήσεων, απευθείας μέσα από την εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας e-shop, παρέχοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία και τους αυτοματισμούς για να είναι άμεσα παραγωγικές.

Τέλος, σε όλους τους χρήστες των λύσεων του Ομίλου EPSILON NET παρέχονται ολοκληρωμένες και προηγμένες υπηρεσίες σε οικονομικά, φορολογικά, λογιστικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα μέσω των e-forologia.gr & taxheaven.gr, βοηθώντας αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό με πλήρη και έγκυρη φορολογική ενημέρωση.

Η σημαντική επιτυχία της σειράς προϊόντων Epsilon Smart αναμένεται να ενισχυθεί στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, μέσω του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία MμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, με επιδότηση 90% (με τη μορφή κουπονιών-vouchers) για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων & υπηρεσιών από τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το voucher.epsilonnet.gr.

*αφορούν λειτουργικότητες της επόμενης έκδοσης

Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα