Όμιλος ΕPSILON NET: Βράβευση ως «ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ» της κας Βασιλικής Αναγνώστου, Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου, στα ετήσια επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Στο πλαίσιο των ετήσιων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» η κα Βασιλική Αναγνώστου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου EPSILON ΝET, τιμήθηκε με το επιχειρηματικό βραβείο "Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος". Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τα συνολικά 12 βραβεία απονεμήθηκαν σε Ελληνίδες που ξεχώρισαν για την επαγγελματική, επιχειρηματική & επιστημονική τους δραστηριότητά τους, στην Ελλάδα & εξωτερικό.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» αποτελεί μια υψηλού κύρους πρωτοβουλία της Palladian Communications και της GK Media Publishing, η οποία έχει ως στόχο να επιβραβεύσει ξεχωριστές εταιρείες, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτές, οι οποίοι με την δράση τους, στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία & κοινωνία. Στα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η γυναίκα και οι πολλαπλοί ρόλοι που διαδραματίζει σε διάφορα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας. Στην εκδήλωση, τα βραβεία απονεμηθήκαν από υπουργούς υφυπουργούς, στελέχη της αυτοδιοίκησης & ευρωβουλευτές, ενώ παρευρέθηκαν σημαίνοντα πολιτικά & επιχειρηματικά πρόσωπα, καθώς και πλήθος κόσμου.


Η ανώτατη διάκριση της κας Βασιλικής Αναγνώστου αποτελεί αναγνώριση του προσωπικού της οράματος, της καθημερινής προσπάθειας και της συνολικής πορείας στον τομέα της πληροφορικής & των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της συνεπούς πολιτικής του Ομίλου Epsilon Net, η οποία:

  • προωθεί την χωρίς διακρίσεις, ουσιαστική συμμετοχή σε θέσεις διοίκησης των στελεχών του Ομίλου
  • την ολοκληρωμένη αξιοποίηση & ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών που προήλθαν από τις στρατηγικές κινήσεις διεύρυνσης και τις εξαγορές που πραγματοποίησε ο Όμιλος τα 2 τελευταία χρόνια, και τέλος
  • επιβραβεύει γυναίκες στελέχη, με την επιλογή τους σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις ευθύνης



Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημαντική αναγνώριση της Βασιλικής Αναγνώστου έρχεται να προστεθεί σε πλήθος διακρίσεων πανελλαδικού και ευρωπαϊκού βεληνεκούς που έχει λάβει ο Όμιλος της EPSILON NET για τις ολοκληρωμένες πολιτικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, με κορυφαία εξ αυτών, τη 10η θέση σε όλη την Ευρώπη για την κατηγορία «Μεγάλες Επιχειρήσεις» στα «Europe’s Best Workplace 2022».


Η κα Βασιλική Αναγνώστου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε: «Η βράβευσή μου με το επιχειρηματικό βραβείο "Θαλής ο Μιλήσιος" στην κατηγορία "Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος" αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή. Είναι ένα βραβείο που αφιερώνω στην οικογένειά μου και ειδικά στη μητέρα μου. Είναι επίσης ένα βραβείο που μοιράζομαι με την «επαγγελματική μου οικογένεια», με περισσότερα από 1.200 στελέχη που συμβαδίζουμε καθημερινά με κύριο γνώμονα το πάθος για την τεχνολογία, την εξέλιξη και τη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας. Ιδιαίτερα μνεία θα ήθελα να κάνω στον Ιδρυτή, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Epsilon Net, κ. Ιωάννη Μίχο, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία που μετρά πάνω από 20 χρόνια»

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα