Η Epsilon Hospitality συμμετέχει στην ITB 2023, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού στον κόσμο!

Με στόχο την ενίσχυσή της παρουσίας του Ομίλου της Epsilon Net στην παγκόσμια αγορά των πληροφοριακών συστημάτων για ξενοδοχεία & τουριστικές μονάδες, η Epsilon Hospitality συμμετέχει ως εκθέτης στην ITB 2023 που θα διεξαχθεί από 7 έως 9 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City. Στην έκθεση συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρίες τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα με στόχο την παρουσίαση των top-end πρακτικών και τάσεων για την τουριστική βιομηχανία, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την δικτύωση των τουριστικών επιχειρήσεων και των κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Η Epsilon Hospitality μαζί με τις εξειδικευμένες θυγατρικές του Ομίλου, αποτελούν σήμερα τον καταλύτη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης στην Ελλάδα, παρέχοντας ένα πλήρες portfolio προϊόντων & υπηρεσιών που περιλαμβάνει λύσεις PMS, Channel Manager, Booking Engine, Revenue Management, B2B, Digital Marketing, Payroll & HRM Systems και ERP για ξενοδοχεία.

Οι 360ο λύσεις του Ομίλου παρέχουν πλήρη ευελιξία, cloud τεχνολογία, υποστήριξη 24/7 και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στηρίζοντας τα ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα & τις μονάδες εστίασης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα έχουν ήδη επιλεγεί από τουριστικές μονάδες σε πάνω από 60 χώρες.

Στόχος της παρουσίας της Epsilon Hospitality στην διεθνή έκθεση του Βερολίνου είναι να επιταχύνει την δυνατότητα δημιουργίας νέων εμπορικών & στρατηγικών συνεργασιών στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και να προωθήσει τις πρωτοπόρες λύσεις του Ομίλου σε ακόμα περισσότερες αγορές διεθνώς.

Οι λύσεις αιχμής που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Epsilon Hospitality στην ITB 2023 περιλαμβάνουν:

  • τo καινοτόμο Channel Μanager της HotelAvailabilities που επιτρέπει στους ξενοδόχους πλήρη διαλειτουργικότητα, έλεγχο των τιμών, της διαθεσιμότητας και των περιορισμών σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια πωλήσεων στο internet
  • την best-in-class μηχανή online κρατήσεων και εργαλεία βελτιστοποίησης της BookOnlineNow για την ενίσχυση του conversion rate και τη μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχείων από τις άμεσες κρατήσεις
  • το Web PMS της hoteliga σε native cloud τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων να διαχειρίζονται την λειτουργία της μονάδας τους με ευέλικτο και αποδοτικό τρόπο, και
  • το ολοκληρωμένο σύστημα PMS της Epsilon Hospitality για την διαχείριση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων

Η Epsilon Hospitality και τα εξειδικευμένα στελέχη της θα βρίσκονται στο Hall 6.1 και Stand Νο. 150 της ITB 2023, για να ξεναγήσουν τους επιχειρηματίες & τους επαγγελματίες των ξενοδοχειακών μονάδων στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Δείτε επίσης

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα