Όμιλος EPSILON NET: Δύο κορυφαίες διακρίσεις στο 25o Greek ICT Forum Greek ICT Award & ICT Jubilee

Με κριτήριο την αναπτυξιακή του πορεία και την πολυετή δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής, στο πλαίσιο του 25ου Greek ICT Forum, που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Μαρτίου 2023, στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, απονεμηθήκαν στον Όμιλο EPSILON NET δύο από τις κορυφαίες διακρίσεις/βραβεύσεις του θεσμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Συνέδριο Greek ICT Forum, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Συνέδρια για την ελληνική αγορά ΤΠΕ, απευθύνεται σε Επαγγελματίες Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίων και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου τίμησε τον Όμιλο EPSILON NET απονέμοντάς του δύο σημαντικές διακρίσεις για το έργο που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από την ίδρυση του το 1999 μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα:

  • Προσωπική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον κ. Ιωάννη Μίχο, Προέδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου EPSILON NET για την 25ετή διαχρονική προσφορά του στον τομέα της Πληροφορικής, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα
  • Το βραβείο ICT Jubilee απονεμήθηκε στον Όμιλο EPSILON NET για την επιτυχή και πολυετή του δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά Πληροφορικής. Εκπροσωπώντας τον Όμιλο, το βραβείο παρέλαβαν ο Φίλιππος Κατσαμπούρης, Commercial Director (SP) Epsilon SingularLogic Integrator και η Μαρία Καραλή, Marketing Manager της Epsilon SingularLogic

Η παρουσία έγκριτων ομιλητών και επιτυχημένων επιχειρηματιών του κλάδου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο 25ο Greek ICT Forum, όπου μέσα από την επίκαιρη και ενδιαφέρουσα θεματολογία, αναλύθηκαν εις βάθος οι καινοτόμες τάσεις της διεθνούς βιομηχανίας Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Τον Όμιλο EPSILON NET εκπροσώπησε ο Μάνος Γαβράς, ανώτερο στέλεχος Πωλήσεων του Ομίλου, ο οποίος παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις του Ομίλου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη αναφορά στην web εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης, Epsilon Smart, που σήμερα αριθμεί περισσότερες από 90.000 ευχαριστημένους συνδρομητές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση της 25ετίας του θεσμού, θεσπίστηκαν φέτος για πρώτη φορά τα «Ιωβηλαία» της ελληνικής αγοράς ΤΠΕ/ICT, τα οποία και θα απονέμονται κάθε χρόνο με στόχο τη δημιουργία ιστορικής «παρακαταθήκης», που έχουν γράψει προσωπικότητες και επιχειρήσεις στους τομείς της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα