Ο Όμιλος EPSILON NET διακρίθηκε ως Best Workplaces™ for Women Hellas 2023!

O Όμιλος EPSILON NET με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® ως Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023, σε συνέχεια της συμμετοχής του στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης του από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Πρόκειται για μία διάκριση ιδιαίτερα σημαντική, σε έναν ξεχωριστό θεσμό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη της σύγχρονης γυναίκας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Με το 97% των εργαζομένων να δηλώνει ότι αντιμετωπίζεται δίκαια ανεξαρτήτως φύλου, το 47% του εργατικού δυναμικού να αποτελείται από γυναίκες και το 44% των θέσεων ευθύνης να καλύπτεται από γυναίκες, ο Όμιλος EPSILON NET αποδεικνύει την προσήλωσή του στην ισότητα των φύλων και το σεβασμό της διαφορετικότητας.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι πραγματικά πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να προέλθουν μόνο από έναν χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την καινοτομία, την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αφοσίωση, εφαρμόζοντας τις πρακτικές εκείνες που εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Η Νάσια Σκούντζου, Group Human Resources Director του Ομίλου EPSILON NET, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βρίσκεται ο Όμιλος EPSILON NET στη λίστα των Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών, χωρίς διακρίσεις. Είμαστε μία εταιρία τεχνολογίας και πληροφορικής που σέβεται το φύλο, την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, το θρήσκευμα και την καταγωγή κάθε εργαζόμενου. Προσφέρονται ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, όλοι εργαζόμαστε ομαδικά και οι απόψεις μας ακούγονται χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητα από το φύλο και τη θέση την οποία έχουμε. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και η σύνθεση των δυνατοτήτων μας, καθώς αποτελούν κύριες συνιστώσες της επιτυχίας μας!»

Στο πλαίσιο της βράβευσής μας ως κορυφαίου εργοδότη, δημιουργήσαμε ένα βίντεο με δηλώσεις γυναικών που απασχολούνται στον Όμιλο EPSILON NET.

Δείτε επίσης

O Όμιλος EPSILON NET ενισχύει τo στελεχιακό του δυναμικό με τους Βασιλική Στούμπου, Ναταλία Συμεωνίδου, Νικόλαο Τσιργέλη και Χρήστο Χρυσοστομίδη.

O Όμιλος EPSILON NET ενισχύει τo στελεχιακό του δυναμικό με τους Βασιλική Στούμπου, Ναταλία Συμεωνίδου, Νικόλαο Τσιργέλη και Χρήστο Χρυσοστομίδη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας, διακρίνεται για 10η συνεχή χρονιά στα Best Workplaces Hellas!

O Όμιλος EPSILON NET αναδείχθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα