ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ψηφιακή αναβάθμιση από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

Δυναμική Είσοδος του Epsilon SingularLogic Integrator και του PYLON Hybrid στην κάθετη αγορά Εμπορίας και Διανομής Νωπού Κρέατος

Η Βιομηχανία Κρεάτων ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ A.E., «ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στην υπερχονδρική, χονδρική και λιανική διάθεση κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, επέλεξε τoν Epsilon SingularLogic Integrator για την ψηφιακή της αναβάθμιση. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία υιοθετεί την ολοκληρωμένη πλατφόρμα PYLON Hybrid για την κάλυψη, τη βελτιστοποίηση και την αναβάθμιση των λειτουργικών της, ιδιαίτερα στο κομμάτι του Supply Chain Management .

Η ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Εείναι μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα, που, αφενός, απαιτείται να εφαρμόζει εξελιγμένες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για τις ανάγκες λειτουργίας των πολυκτιριακών εγκαταστάσεών της και το συντονισμό 315 εργαζομένων και, αφετέρου, να υποστηρίζει το δίκτυο επικοινωνίας, προμήθευσης, τροφοδοσίας, εισαγωγών και εξαγωγών, ανάμεσα στην εγχώρια και την ευρωπαϊκή αγορά.

Εγκαθιστώντας την πλατφόρμα PYLON Hybrid, και συγκεκριμένα τις λειτουργικότητες ERP και SCM, η εταιρεία ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε αξιοποιεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των επιχειρησιακών αναγκών της, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Παραγωγή, τα Εμπορικά ψηφιακά; κυκλώματα και το σύνολο των ροών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, στη βάση μείωσης του κόστους διαχείρισης.

Συνοπτικά, τα κυριότερα σημεία της υλοποίησης είναι τα ακόλουθα:

  • Διασύνδεση των οργάνων ζύγισης και καταγραφής που χρησιμοποιεί η εταιρεία με την πλατφόρμα PYLON Hybrid
  • Δυνατότητα παραλαβών μέσω της χρήσης φορητών συσκευών PDAs και Android tablets
  • Υλοποίηση διαχείρισης παραγωγής (προγραμματισμός – εκτέλεση)
  • Εκτέλεση χορήγησης παραγωγής, με βάση τις ανάγκες ανάλωσης, όπως προκύπτουν με βάση τον προγραμματισμό παραγωγής
  • Διαδικασίες καταγραφής αναλώσεων – παραγωγών σε επιλεγμένα σενάρια λειτουργίας μέσω φορητών συσκευών PDAs ή Android tablets
  • Διαχείριση παραγγελιών πώλησης και φορτώσεων αποστολών
  • Καταγραφή και ιχνηλάτηση παρτίδων στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραγωγικής διαδικασίας

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Βουδούρης Μιχάλης δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο EPSILON NET και τον Epsilon SingularLogic Integrator: «Στη διαδικασία ανεύρεσης του πιο ικανού συνεργάτη είναι αυτονόητο, θεωρώ, να επιλέξεις τον ηγέτη του business software στον ελληνικό χώρο, ιδιαίτερα όταν οι εγκαταστάσεις των λύσεων του μιλούν από μόνες τους, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό χιλιάδων επιχειρήσεων. Η καινοτόμος πλατφόρμα PYLON Hybrid απαντά απόλυτα στις ανάγκες μας. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που στο επόμενο ψηφιακό μας βήμα θα βρίσκεται δίπλα μας ο Όμιλος EPSILON NET ».

Λίγα λόγια για την Epsilon SingularLogic
Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής, και δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της. H εταιρεία κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL, WMS, MOBILE, MIS, καθώς και ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 500 και πλέον συνεργατών. Ο όμιλος EPSILON NET εξυπηρετεί πλέον, πάνω από 125.000 επιχειρήσεις, έχοντας ανταποκριθεί σε ιδιαιτέρως σύνθετα και απαιτητικά έργα, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες υλοποίησης που χρησιμοποιεί.

Λίγα λόγια για την ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε
Η εταιρεία με την επωνυμία ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1971 και το όνομα της συνδέεται άρρηκτα με τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές της. Ξεκινώντας από την αγορά του Ρέντη με ένα κατάστημα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κατακτήσει την πρώτη θέση στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας νωπού και κατεψυγμένου κρέατος, έχοντας ξεκινήσει επίσης και δυναμική είσοδο στα τυποποιημένο κρέας και τα κρεατοσκευάσματα. Η αειφόρος ανάπτυξη της εταιρείας, στα πλαίσια μιας σταθερής και μακροχρόνιας πορείας, οφείλεται στην εμπειρία και την εργατικότητα των μετόχων της, την εμπιστοσύνη των συνεργατών και την προσπάθεια των εργαζομένων της. Πάνω απ’ όλα, όμως, οφείλεται στην ποιότητα των κρεάτων σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, που εγγυάται προς τον συνεργάτη και τον τελικό πελάτη.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα