Βράβευση του Ομίλου EPSILON NET στα Education Leaders Awards 2023 για την παροχή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Στην Epsilon Training, μέλος του Ομίλου EPSILON NET απονεμήθηκαν 2 από τα σημαντικότερα βραβεία στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2023 στην τελετή που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η επιχειρησιακή μονάδα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης, συμβάλλει με επιτυχία για περισσότερα από 25 έτη στην εφαρμογή του ολοκληρωμένου μοντέλου για συνεχή υποστήριξη των πελατών του Ομίλου και των στελεχών τους.Η Epsilon Training, αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων (Business & Technical skills) των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα φετινά Education Leaders Awards, τα οποία διεξήχθησαν για 8η συνεχόμενη χρονιά, στόχος ήταν η ανάδειξη και η επιβράβευση των εκπαιδευτικών οργανισμών και των δραστηριοτήτων που είχαν ως σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. Στην Epsilon Training απονεμήθηκαν:

  • GOLD βραβείο στην ενότητα Ανθρώπινο Δυναμικό ως Εκπαιδευτική Μονάδα που επενδύει στην προσέλκυση και ανάπτυξη του βέλτιστου ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στη διαμόρφωση του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, και
  • SILVER βραβείο στην ενότητα Πληροφορική, για την Πιστοποίηση της Epsilon Training από την Microsoft ως «Microsoft Certified Technical Learning Partner» και την παροχή υψηλού επίπεδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών.


Στη λαμπερή βραδιά της Τελετής Απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

Tα βραβεία παρέλαβαν ο Βαλάντης Μπίλλης, Διευθυντής της Epsilon Training, η Ζωή Χατζημιχάλη και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Executive Training Consultants.


O
Βαλάντης Μπίλλης, Διευθυντής της Epsilon Training, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις διακρίσεις που απονεμήθηκαν στην Epsilon Training στα Education Leaders Awards 2023. Στον Όμιλο της EPSILON NET δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εκπαιδευτικές λύσεις υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των διδασκόμενων και των διδασκόντων. Αυτές οι δύο σημαντικές διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση και το επαγγελματικό μας πάθος για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στην ψηφιακή εποχή και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε την 25ετή προσπάθειά μας για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας και την ανάδειξη της καινοτομίας στον χώρο της εκπαίδευσης».

Δείτε επίσης

EPSILON NET: Αύξηση 35% στον Κύκλο Εργασιών στο Α’ Εξάμηνο του 2023. Συνεχής ανάπτυξη σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο 2023-2025

EPSILON NET:...

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, 6η θέση στα Best Workplaces in Europe 2023

Όμιλος EPSILON NET: Για 4η χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, 6η θέση στα Best Workplaces in Europe 2023

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Αγορά του 39,97% των μετοχών της εταιρίας Epsilon SingularLogic Α.Ε & ταυτόχρονη πώληση του 39,93% των μετοχών της εταιρίας SINGULARLOGIC ΑΕ

EPSILON NET: Αγορά του 39,97% των μετοχών της εταιρίας Epsilon SingularLogic Α.Ε & ταυτόχρονη πώληση του 39,93% των μετοχών της εταιρίας SINGULARLOGIC ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα