Tο Epsilon Digital του Ομίλου EPSILON NET εμπιστεύονται οι ελληνικές επιχειρήσεις για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο (B2G)

Η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα επιλέγει το Epsilon Digital, τον πιστοποιημένο Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Ομίλου EPSILON NET, για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση, εξασφαλίζοντας απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και ομαλή μετάβαση στον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του Πιστοποιημένου Παρόχου επιδοτούνται μέχρι και 100% από τις ειδικές δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, όπως το πρόγραμμα Ψηφιακών Συναλλαγών (voucher).

Η ολοκληρωμένη λύση επιτυγχάνει την αυθεντικοποίηση, αποδοχή και αρχειοθέτηση τιμολογίων/παραστατικών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στην Α.Α.Δ.Ε. και στους τελικούς λήπτες, είτε αυτοί είναι ιδιωτικοί είτε δημόσιοι οργανισμοί, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, μέσα από ένα εύκολο και φιλικό περιβάλλον. Το Epsilon Digital καλύπτει όλες τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και κλάδους της αγοράς, με ασφάλεια και εγκυρότητα, καθώς διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, ενόσω τα παραστατικά διαβιβάζονται βάσει του Ευρωπαϊκού Μορφοτύπου έκδοσης ηλεκτρονικού τιμολογίου στην Α.Α.Δ.Ε., ενώ στην περίπτωση των συναλλασσόμενων με το Δημόσιο (B2G) η διαβίβαση γίνεται και στο Κέντρο διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ. Η λύση συνδέεται με όλες τις εφαρμογές του Ομίλου EPSILON NET αλλά και με πληροφοριακά συστήματα τρίτων κατασκευαστών.

Παράλληλα, με δεδομένη την υποχρέωση όλων των προμηθευτών του Δημοσίου να κάνουν αποκλειστική χρήση Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στο πλαίσιο των Δημόσιων Συμβάσεων, το Epsilon Digital αποτελεί την ιδανική λύση Παρόχου, αφού προσφέρει ταχύτητα διεκπεραίωσης παραστατικών και οικονομία χρόνου. Η υποχρεωτικότητα ξεκινάει από τις 05/09/2023 και αφορά συγκεκριμένους οργανισμούς.

Μέχρι σήμερα, τη λύση έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες επιχειρήσεις και οργανισμοί της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, από όλους τους κλάδους, όπως τα καταστήματα Cosmote - Γερμανός, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Goody’s – Everest, H&M, Navy & Green, ΚΥΚΝΟΣ, OLYMPUS PLAZA, Revoil, AEGEAN OIL, Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, BIOSAR - ΕΛΛΑΚΤΩΡ, KLEEMANN, Ticketmaster, Farcom, Caloria, Selina, ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν εκδοθεί, μέσω του Epsilon Digital, περισσότερα από 12.5 εκατομμύρια παραστατικά.

Μέσω του Epsilon Digital οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη, όπως:

  • Απλοποίηση της καθημερινότητας των χρηστών
  • Αύξηση παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας
  • Έκδοση, διαβίβαση και διαχείριση τεράστιου όγκου παραστατικών, χωρίς χρήση φορολογικού μηχανισμού, εύκολα, γρήγορα, πιστοποιημένα και με ασφάλεια
  • Αυτοματοποιημένη και ασφαλή διαβίβαση τιμολογίων προς το Δημόσιο, μέσω του Ευρωπαϊκού δικτύου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PEPPOL
  • Παρακολούθηση του status της επικοινωνίας
  • Λήψη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και από οπουδήποτε | Real-time επικοινωνία με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε.
  • Ελαχιστοποίηση του κόστους, χωρίς επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές
  • Σημαντική μείωση του χρόνου τιμολόγησης, επιτυγχάνοντας τη μετάβαση σε paperless office
  • Έγκαιρη και έγκυρη προσαρμογή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον

Ο Ανδρέας Γρίμπελας, Chief Technology Officer του Ομίλου EPSILON NET και Γενικός Διευθυντής της Epsilon SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με μεγάλο μέρος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό και την εναρμόνισή της με τις απαιτήσεις της Α.Α.Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι το Epsilon Digital είναι η απόλυτη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ανεξαρτήτως κλάδου και όγκου παραστατικών, είτε είναι ιδιωτικός είτε δημόσιος φορέας! Είναι σαφές, ότι ο Όμιλος EPSILON NET αντιμετωπίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με τον πιο σύγχρονο τρόπο, με λύσεις που εξασφαλίζουν τη διαφάνεια και εμπιστοσύνη ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα και τη φορολογική αρχή, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην εύρυθμη λειτουργία κάθε επιχείρησης και την ταχύτερη είσοδό της στη νέα ψηφιακή εποχή».

Το Epsilon Digital αποτελεί ένα από τα πρώτα λογισμικά που έλαβαν τη σχετική αδειοδότηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ως λογισμικό Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, ενώ, παράλληλα, έχει διακριθεί με πολλαπλά βραβεία τόσο στα BITE Awards, τα Cloud Computing Awards καθώς και τα Accounting Awards.

Δείτε επίσης

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα