Όμιλος EPSILON NET: Για 4η χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, 6η θέση στα Best Workplaces in Europe 2023

Ο Όμιλος EPSILON NET έλαβε μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία του, κατακτώντας την 6η θέση στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (500+ εργαζόμενοι) στα Europe’s Best Workplaces 2023, ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρίες από όλη την Ευρώπη που διεκδίκησαν τη διάκριση. Συγκαταλέγεται για τέταρτη φορά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και μάλιστα με την υψηλότερη θέση Ελληνικής Εταιρίας στον θεσμό! Η λαμπρή τελετή απονομής διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work και διεξήχθη την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο Λουξεμβούργο. Το βραβείο, εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου, παρέλαβαν η Group HR Director, Νάσια Σκούντζου και η Learning & Development Lead, Δήμητρα Καβουρίδου.

H συγκεκριμένη διάκριση είναι η 14η διάκριση του Ομίλου στον θεσμό των Best Workplaces, ο οποίος αριθμεί:

  • τέσσερις (4) διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο
  • εννέα (9) εθνικές διακρίσεις, και
  • μία (1) διάκριση ως Best Workplaces™ for Women

Ο Οργανισμός «Great Place to Work» αναδεικνύει και επιβραβεύει τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα σε περισσότερες από 21 χώρες. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στην συγκεκριμένη ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to Work συμμετείχαν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια εργαζόμενοι από εξαιρετικές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή η νέα διάκριση αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου της EPSILON NET, κατά την οποία εδραίωσε τη θέση του ως ο μεγαλύτερος Όμιλος Business Software στην Ελλάδα, με πάνω από 1.200 καταρτισμένα στελέχη. Η Διοίκηση του Ομίλου, πιστή στην ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, παράλληλα με την προώθηση του κοινού εταιρικού οράματος, είναι συνεχώς δίπλα στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου και τις οικογένειες τους, ώστε να διασφαλίσει μέσα από την καθημερινή επικοινωνία & την προσωπική επαφή, την επίτευξη όχι μόνο των εταιρικών αλλά και των προσωπικών στόχων του κάθε μέλους της μεγάλης οικογένειας της EPSILON NET.

Η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου EPSILON NET δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για αυτήν τη νέα σημαντική διάκριση. Η κατάκτηση της 6ης θέσης στα Europe’s Best Workplaces 2023 ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρίες από όλη την Ευρώπη αποτελεί απόδειξη των συλλογικών μας προσπαθειών, της αφοσίωσης και της ακλόνητης δέσμευσής μας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Ο Όμιλος μας έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό οικοσύστημα όπου κάθε μέλος της ομάδας μας έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να συμβάλει στην επιτυχία. Έχουμε υιοθετήσει αρχές ίσης μεταχείρισης, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού, ανοιχτού και συνεργατικού περιβάλλοντος εργασίας, όπου το κάθε μέλος της ομάδας, ανεξαρτήτως φύλου, αισθάνεται ότι η συμμετοχή του & οι προσπάθειες του αναγνωρίζονται και ανταμείβονται.

Η σταθερή μας προσήλωση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και στις εργασιακές αξίες αποτυπώνεται καθημερινά στη θέληση, την υπερηφάνεια και στο χαμόγελο των ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας των εταιριών του Ομίλου μας. Η φετινή διάκριση είναι, λοιπόν, αφιερωμένη σε κάθε έναν από τους 1.200+ εργαζομένους μας, που με το πάθος, τη δύναμη, το ταλέντο και την αφοσίωσή τους, μας δίνουν την δύναμη να πετυχαίνουμε ψηλότερες διακρίσεις. Στον μεγαλύτερο Όμιλο Επιχειρησιακού Λογισμικού & Λύσεων Τεχνολογίας στην Ελλάδα συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία σε ένα περιβάλλον ασφάλειας & καινοτομίας που αποτελεί τη βάση για τη συνεχή εξέλιξη μας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα