Διαδικτυακή Ημερίδα του Ομίλου της EPSILON NET και της DIGINET για τις ενισχύσεις του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» στο πλαίσιο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, με χορηγό την NBG Pay

Σε συνέχεια των ενημερωτικών δράσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναφορικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης των ενισχύσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης (VOUCHERS) για τον ψηφιακό τους εκσυγχρονισμό, η EPSILON NET σε συνεργασία με την θυγατρική εταιρία του Ομίλου Diginet, διοργανώνουν την Τετάρτη 11/10/2023 (16:00 - 18:00), διαδικτυακή ενημερωτική Ημερίδα για τον Β’ Κύκλο Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης στην 5η & 6η Κατηγορία του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ».

Το Πρόγραμμα ΙΙΙ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» αποτελεί μέρος της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επιδιώκουν την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους μέσω της ψηφιακής τους αναβάθμισης.

Ο βασικός στόχος των συγκεκριμένων κατηγοριών ενίσχυσης είναι η υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, που θα υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης, διακίνησης φορολογικών παραστατικών και αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών.

Την 01/10/2023 ξεκίνησε ο Β' Κύκλος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για :

  • την 5η Κατηγορία - Αντικατάσταση ΕΑΦΔΣΣ, εκτός των επιχειρήσεων εστίασης και
  • την 6η Κατηγορία - Αντικατάσταση ΦΗΜ (ΦΤΜ ή ΑΔΗΜΕ ή ΕΑΦΔΣΣ) επιχειρήσεων εστίασης,

οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν στη χρηματοδότηση για την βελτίωση της αύξησης της ασφάλειας των συναλλαγών και στην ενίσχυση της συμμόρφωσης σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα παρουσιάσουν οι παρακάτω ενότητες:

  • γενική περιγραφή για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» και αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και των επιλέξιμων δαπανών στις κατηγορίες 5 και 6 του Προγράμματος,
  • παρουσίαση των ψηφιακών λύσεων τιμολόγησης που παρέχονται από τον Όμιλο EPSILON NET,
  • παρουσίαση των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχονται από την DIGINET για τις υποχρεωτικές διαδικασίες αντικατάστασης ΕΑΦΔΣΣ, καθώς και αντικατάστασης ΦΗΜ στην εστίαση, και
  • παρουσίαση των απαραίτητων βημάτων για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης Χρηματοδότησης

Τον συντονισμό της Ημερίδας έχει αναλάβει ο κ. Παύλος Μητρόπουλος, Sales Manager, ISVs & Partnerships της NBG Pay, και τις εισηγήσεις οι κ.κ.:

  • Φώτης Ρωμούδης, Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου EPSILON NET
  • Πέτρος Κοραλής, Sales Director της EPSILON NET
  • Θάνος Παπαγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας DIGINET

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι χορηγός επικοινωνίας της Ημερίδας είναι η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα των υπηρεσιών acquiring, κοινοπραξία της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments, η οποία στοχεύοντας στην προσφορά καινοτόμων λύσεων fintech υποστηρίζει την διεξαγωγή αντίστοιχων ενημερωτικών ενεργειών».

Τέλος, θα πρέπει να τονισθεί η εταιρεία DIGINET όπως και το σύνολο των εταιριών του Ομίλου EPSILON NET είναι εγκεκριμένοι Προμηθευτές του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» και συνολικά των δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν αναλυτικότερη πληροφόρηση για τις επιλέξιμες δαπάνες, καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της υποβολής της αίτησης, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στην Ημερίδα εδώ.

Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα